KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Teemu Saares
Futiskoulurehtori
+358 40 026 9649
FC Kuusysi r.y.
Futiskoulut
+358 44 377 6969

TERVETULOA FC KUUSYSIN
UMBRO- TALVIFUTISKOULUUN!

Viikolla 37 käynnistyy FC Kuusysin perinteinen talvifutiskoulu. Harjoitukset pidetään kullakin koululla kerran viikossa. Toimintakalenterissa on ilmoitettu ne viikot jolloin harjoituksia ei varmasti pidetä, esim. koulujen lomat. Näiden lisäksi harjoitusten peruuttamisia saattavat aiheuttaa myös koulujen omat salien käyttötarpeet sekä kuntakohtaiset poikkeavuudet aukioloajoissa.

Harjoitusten lisäksi talven aikana pelataan koulujen välinen minitalvisarja. Koko talvikauden ohjelma on nähtävillä toimintakalenterissa. Talvifutiskoulu huipentuu päätösturnaukseen huhtikuun alussa.

Vierailkaa kotisivuillamme säännöllisesti: harjoituksiin ja peleihin liittyvistä ajankohtaisista asioista tiedotetaan vain siellä (ja harjoituksissa jos mahdollista).

Useimmilla kouluilla harjoitukset pidetään kahdessa ryhmässä (”pienet” ja ”isot”).
Huom! Näihin ikäjakaumiin saatetaan vielä tehdä muutoksia ryhmäkokojen tasaamiseksi. Muutoksista ilmoitetaan kotisivuilla. Vähimmäismäärä ryhmän käynnistymiseksi on 10 lasta/ryhmä. Yhden harjoituksen kesto on noin 60 minuuttia.

Harjoitusvarusteiksi suosittelemme verkkari/collegehousut, t-paita ja sisäpelikengät.
Seuran toimistolla (Sopenkorvenkatu 4 Lahti, avoinna ark. klo 9-15) on myytävänä mm. pelisukkia, paitoja ja harjoitushousuja.

Talvifutiskoulumaksu on 160€ (sisaruspari yht. 260€), ellette ole jo ennakkoon maksaneet tarjoushintaista maksua. Osallistumismaksut tulee olla maksettuna laskulla mainittuun eräpäivään mennessä. Maksu sisältää koko talvikauden n. 25 ohjattua harjoitusta/peli-tapahtumaa, vakuutuksen sekä päätösturnauksessa jaettavat osallistujamitalin ja diplomin.

Kaikkiin futiskoulua koskeviin tiedusteluihin vastaavat vetäjät kouluilla sekä futiskoulun rehtori Teemu Saares m. 0400 269649 tai .

TERVETULOA HAUSKAN HARRASTUKSEN PARIIN!

Ilmoitukset
Futiskoulu Futiskouluteksti Nuorisosäätiö
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.