KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Sami Karvonen
Valmennuspäällikkö, futiskoulutoiminta
+358 40 529 4569
FC Kuusysi r.y.
Toimisto (arkisin klo 9-15)
+358 44 377 6969

Aloitusinfo

TERVETULOA FC KUUSYSIN HELMI –FUTISKOULUUN 2018

Kesän alkaessa pyörähtää jälleen käyntiin perinteinen FC Kuusysin futiskoulu. Seuraavassa on tärkeää tietoa kesän futiskoulun toiminnasta, joten lukekaa tämä tarkasti läpi.

Harjoitukset pidetään arkisin 4.-15.6. omilla kentillä. Ryhmän käynnistyminen edellyttää n. 10 lapsen osallistumista. Jos osallistujien määrä on pienempi, siirretään harjoitukset toiselle kentälle. Päätökset mahdollisista harjoitusryhmien peruuntumisista tehdään viimeistään tiistain 5.6. harjoitusten jälkeen. Näistä ja muista ajankohtaisista asioista tiedotamme harjoituksissa sekä kotisivuillamme www.fckuusysi.fi/futiskoulu ( -> futiskoulutiedotteet).

Yhden harjoituksen kesto on 60 min. Suositellut harjoitusvarusteet ovat shortsit (hiekkakentille pitkät housut), futiskoulupaita, jalkapallokengät tai lenkkitossut sekä säärisuojat. Saatuasi futiskoulun varustepaketin, tuo oma pallosi ja vedellä täytetty juomapullosi aina mukanasi harjoituksiin! Muista myös merkitä oma nimesi palloon ja pulloon, jotta ne erottuvat muiden varusteista.

Tulkaa AJOISSA paikalle harjoituksiin, jotta toiminta saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin!

Futiskoulu päättyy kenttien välisiin Mini MM-Kisoihin, jotka pelataan Kisapuistossa 18.-20.6. Jokaiselle ikäluokalle tulee kaksi turnauspäivää.
Päiväkenttien (harjoitusajat klo 9:30 ja 11:15) turnauspelit pelataan klo 9:30-12:00 välisenä aikana ja iltakenttien (harjoitusajat klo 14:30, 16:45 ja 18:30) pelit pelataan klo 16:30-20:00 välisenä aikana. Mikäli ette voi osallistua peleihin, ilmoitattehan siitä mahdollisimman ajoissa ohjaajille! Tarkemmasta aikataulusta saatte lisätietoa turnauksen lähestyessä kotisivuiltamme sekä harjoituksissa ohjaajilta.

HUOM! Jos tulitte suoraan kentälle ja ilmoittauduitte mukaan siellä, niin MUISTAKAA ilmoittautua myös seuran nettisivuilla olevalla lomakkeella ja saatte sen jälkeen sähköpostiin maksuohjeet (tarkistattehan tarvittaessa myös roskapostikansion).

Futiskoulun hinta sisältää UMBROn varustepaketin (tekninen T-pelipaita, pallo ja juomapullo), osallistujamitalin, diplomin, vakuutuksen ja FC Kuusysin jäsenkortin. Osallistujamitalit ja -diplomit jaetaan osallistujille päätösturnauksessa. Jos ette pääse osallistumaan päätösturnaukseen, voi palkinnot hakea myöhemmin FC Kuusysin toimistolta.

Varustepakettit jaetaan kentillä ma 4.6. alkaen (jos ei ennakkoon jo noudettu).
Varustepaketin saa vasta, kun osallistumismaksu on maksettu!
Kesäkuun puolella maksaneilla tulee olla kuitti maksusuorituksesta mukana kentällä.

Lapset on vakuutettu LähiTapiola Vellamossa. Vahingon sattuessa ota yhteys seuran toimistoon 044 377 6969 / .

Kuten futiskouluun osallistuvat lapset ovat pelaajauransa alussa, myös monet futiskoulun ohjaajista ovat valmentaja- ja ohjaajauransa alussa. Toivomme, että ymmärrätte tämän ja annatte palautetta ohjaajien toiminnasta rakentavasti valmennuspäällikkö Sami Karvoselle tai kenttien vastuuohjaajille.

Kaikkiin futiskouluja koskeviin tiedusteluihin vastaavat ohjaajat kentillä sekä futiskoulun valmennuspäällikkö Sami Karvonen 04045294569

HAUSKAA KESÄÄ JALKAPALLON PARISSA!

FC Kuusysi r.y.

#sinunseura #ekakosketus #futiskoulu

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Futiskoulu
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.