KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
Juha-Pekka Ojalasta FC Lahti Akatemian vastuuvalmentaja
Julkaistu 25.11.2016 - Päivitetty 25.11.2016

FC Lahti Akatemia aloittaa kauteen 2017 valmistautumisen uuden valmennuksen alaisuudessa. Vetovastuu on Juha-Pekka Ojalalla, joka on viime vuodet luotsannut ansiokkaasti FC Lahden B-junioreita. Vahvasti tiiminä toimimisen puolesta liputtavan Ojalan luottomiehet ovat vahvaa tukea kenttätyöhön tarjoava Edgar Reina sekä joukkueen fyysisestä harjoittelusta vastaava Sami Tiainen.

Valmentajan ammattitutkinnon ja UEFA A-lisenssin omaava Ojala halusi tuekseen eri painopistealueiden osaamista ja Reina sekä Tiainen tuovat omat vahvuutensa joukkueen käyttöön. Koko valmennustiimissä on selkeät vastuujaot ja sitä kautta pyritään toimintaa tehostamaan entisestään. Tätä tukee myös se, että herrat ovat toimintatavoiltaan tuttuja toisilleen jo edelliseltä kaudelta ja valmennusyhteistyö on sitä kautta jalostunut yhteisten kokemusten kautta.

”Jippo” Ojala on innoissaan uudesta haasteesta. ”Hienoa päästä tiimin kanssa toimimaan aikuisten sarjassa pelaavan joukkueen parissa. Meillä on selkeät sävelet vastuista ja toiminnan laatu on meille tärkeää. Toimintatapamme on tuottanut tulosta junioreissa ja luotamme että sama jatkuu myös ensi kaudella Akatemian kanssa. Tunnemme pelaajistosta valtaosan entuudestaan ja se helpottaa kauteen valmistautumista. Pyrimme aktivoimaan pelaajat mukaan koko prosessiin ja sitä kautta hakemaan parasta mahdollista tulosta ja kehittymistä niin yksilö kuin joukkueena”, Ojala linjaa.

Joukkueen taustajoukoissa tapahtuu pientä muutosta, kun Jarmo Ahvonen jää pois joukkueen toiminnasta. Huoltajana jatkaa korvaamaton Martti Vekkeli, joukkueenjohtajana Juha Kemppi ja managerin roolissa Sami Kollanus.

Viimeisimmät Uutiset
Kotiottelut 2017
Pääsylippu kotiotteluun 5 €
Kakkosen otteluohjelma vahvistui
2017 otteluajankohdat selvillä.
Juha-Pekka Ojalasta FC Lahti Akatemian vastuuvalmentaja
Akatemian valmennustiimin täydentävät Edgar Reina ja Sami Tiainen.
Kakkosen lohkojako 2017
FC Lahti Akatemia jatkaa A-lohkossa.
Otteluraportti FCL Akatemia - KuFu
Sarjapaikka varmistui ensi kaudelle.
Suomen Cupissa jatkoon RiPS:n kustannuksella
RiPS - FC Lahti Akatemia 0-8 (0-2), maalintekijät Robin Saastamoinen (3), Marko Hyvönen, Jens Tanskanen, Burhan Sadik, Onuray Köse ja Samuel Mahlamäki.
Mika Halmetniemi FC Lahti Akatemian valmentajaksi.
Uusi päävalmentaja aloittaa valmennustyöt samantien.
Akatemia nousi tärkeään voittoon Klubi 04:sta
FC Lahti Akatemia - Klubi 04 3-2 (1-1), maalintekijät Jens Tanskanen, Toni Huuhka ja Riku Heini.
Sudet riisti pisteet
FC Lahti Akatemia - Sudet 0-1 (0-0)
Komea voitto Kultsusta
Kultsu FC - FC Lahti Akatemia 1-7 (1-2), maalintekijät Markus Hietala, Jens Tanskanen (2), Teemu Toukonen (2), Riku Heini ja Faton Salihi.
< Kesäkuu 2017 >
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Ilmoitukset
Jäsenyys Jatkofutiskoulu Stadium
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Nuorisosäätiö