KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Julkaistu 14.04.2017 - Päivitetty 14.04.2017

Kiirastorstai-iltana Pajulahdessa pelattiin tiukka ottelu 4.divisioonaan valmistautuvan Nopsan miesten ja Kuusysin A-poikien välillä. Ottelu päättyi 1. puoliajan lukemiin 1-1, vaikka toinen puoliaika olikin poikien vahvaa hallintaa.

Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta varovasti tunnustellen, mutta pikku hiljaa ote siirtyi pojille. Puoliajan puolessa välissä Kuusysi sai vaarallisen hyökkäyksen ja sen päätteeksi Daniel Susi murtautui päättäväisesti rangaistusalueen sisään ja viimeisteli kovalla laukauksella takakulmaan 0-1. Poikien hyökkäysinto kasvoi ja Nopsa iski hienolla vastahyökkäyksellä Kuusysin puolustusta vastaan ja hyökkäys päättyi hienon syötön jälkeen varmaan viimeistelyyn 1-1.

Valmennus käski puoliajalla lisätä prässiä ja kaksinkamppailutahtoa ja pojat ottivatkin ottelun vahvasti haltuunsa. Nopsan hyökkäykset jäivät yksittäisiksi, sillä pallo pyöri välillä maaliviivalla asti, mutta pallo ei mennyt maaliin asti. Kuusysi kasvatit, Nopsan puolustuslinja Kykkänen - Artoma - Mäkelä sekä mv Petteri Enqvist pitivät pojat pois maalipaikoilta ja varsinkin Artoman fyysinen peli oli vielä pojille liikaa.

Toinen puoliaika oli kuitenkin erittäin vahva esitys pojilta, joka tyydytti valmennuksen ja antaa vahvan uskon menestykseen P20 1.divisioonassa, joka alkaa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna vieraspelillä Viikinkejä vastaan.

Viimeisimmät Uutiset
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Kuuman hautovassa kelissä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin uudella Kisapuiston stadionilla.
A-POIKIEN YKKÖSEN SYKSYN OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO
Ykkösen syksyn otteluohjelma ja sarjataulukko avautuu oheisesta linkistä.
A-junioreille maukas voitto FC KontU:sta
A-juniorit ottivat tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta FC KontU:sta luvuin 1-0
NJS kotivoittoon Klaukkalassa
Ottelu oli Kuusysin kauden heikoin ja kun se vielä pelattiin heikolla nurmella tuulisissa oloissa, aneemisen pelin tulos oli 1-0 NJS:lle
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
A-juniorit osoittivat hyvän asenteensa, kun nousivat 0-2 ja 2-3 tilanteista tasapeliin FC Honkaa vastaan Mukkulan hallissa
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
HJK oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa ja ottelun alun salamamaali oli lahtelaisille shokkihoitoa, josta ei toivuttu kunnolla. HJK voitti selvin numeroin 4-0
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
FC Kuusysin A-juniorit ottivat vakuuttavan 4-0 voiton sarja-avauksessaan lauantai-iltana Mukkulan hallissa. Vierailija GrIFK:lla ei ollut muutamaa paikkaa lukuun ottamatta mahdollisuuksia isäntiä vastaan.
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Nopsan ja Kuusysin A poikien peli päättyi tasapeliin 1-1 viileässä kelissä Pajulahden tekonurmella.
KuMu vailla mahdollisuuksia A-junioreiden käsittelyssä
Vaikean ensimmäisen puoliajan jälkeen pojat lisäsivät vauhtia peliinsä ja ottivat lopulta selvän 5-2 voiton KuMusta.
FC Kuusysin A-juniorit MP:n vieraana
Kuusysin pojat matkustivat Mikkeliin MP:n vieraaksi ja jäätävissä olosuhteissa pojat ottivat ansaitun 0-1 vierasvoiton erittäin vaikeissa olosuhteissa.
< Helmikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Futiskoulu
Joukkueen Sponsorit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.