KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
Julkaistu 06.05.2017 - Päivitetty 07.05.2017

A-juniorit aloittivat varovasti ja Grani oli käytää tilaisuutensa hyväkseen heti ensimmäisellä minuutilla, mutta maalivahti Joona Hallan ilmiömäinen reaktiotorjunta ylähirren alta piti lukemat nollilla. Tämän jälkeen ote siirtyi Kuusysin pojille ja kaksi nopeaa maalia hienojen kuvioiden jälkeen ratkaisi pelin kotijoukkueelle. Molemmat maalit viimeisteli Ilmari Lehtinen. Pallollinen peli on hyvää ja joukkue pyrki nopeasti riistämään pallon vastustajalta aina sen ollessa vastustajalla.Grani joutuikin avaamaan koko ajan pitkällä avauksella, mutta topparit Koskelainen-Kanerva hoitivat hommansa moitteettomasti, kuten toisella puoliajalla kentälle tullut Kalle Veijalainenkin.

Toisen puoliajan Kuusysi aloitti vahvasti ja upean hyökkäyskuvion päätteeksi Jerry Valtonen jysäytti tolppaan. Vahvan otteen palkintona pojat viimeistelivät kaksi maalia hyvien kuvioiden päätteeksi, joista 3-0 tuli Erkka Niemosen hienosta läpiajosta ja hattutempun viimeisteli Lehtinen 4-0:an.

Loppu oli isäntien hallintaa ja kaikki pélaajat saivat arvokkaan kokemuksen kovasta sarjasta, joten joukkue voi lähteä luottavaisin mielin ensi viikonloppuna Helsinkiin, jossa kohdataan HJK.

Viimeisimmät Uutiset
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Kuuman hautovassa kelissä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin uudella Kisapuiston stadionilla.
A-POIKIEN YKKÖSEN SYKSYN OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO
Ykkösen syksyn otteluohjelma ja sarjataulukko avautuu oheisesta linkistä.
A-junioreille maukas voitto FC KontU:sta
A-juniorit ottivat tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta FC KontU:sta luvuin 1-0
NJS kotivoittoon Klaukkalassa
Ottelu oli Kuusysin kauden heikoin ja kun se vielä pelattiin heikolla nurmella tuulisissa oloissa, aneemisen pelin tulos oli 1-0 NJS:lle
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
A-juniorit osoittivat hyvän asenteensa, kun nousivat 0-2 ja 2-3 tilanteista tasapeliin FC Honkaa vastaan Mukkulan hallissa
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
HJK oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa ja ottelun alun salamamaali oli lahtelaisille shokkihoitoa, josta ei toivuttu kunnolla. HJK voitti selvin numeroin 4-0
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
FC Kuusysin A-juniorit ottivat vakuuttavan 4-0 voiton sarja-avauksessaan lauantai-iltana Mukkulan hallissa. Vierailija GrIFK:lla ei ollut muutamaa paikkaa lukuun ottamatta mahdollisuuksia isäntiä vastaan.
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Nopsan ja Kuusysin A poikien peli päättyi tasapeliin 1-1 viileässä kelissä Pajulahden tekonurmella.
KuMu vailla mahdollisuuksia A-junioreiden käsittelyssä
Vaikean ensimmäisen puoliajan jälkeen pojat lisäsivät vauhtia peliinsä ja ottivat lopulta selvän 5-2 voiton KuMusta.
FC Kuusysin A-juniorit MP:n vieraana
Kuusysin pojat matkustivat Mikkeliin MP:n vieraaksi ja jäätävissä olosuhteissa pojat ottivat ansaitun 0-1 vierasvoiton erittäin vaikeissa olosuhteissa.
< Tammikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Joukkueen Sponsorit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.