KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
Julkaistu 14.05.2017

HJK aloitti ottelun salamamaalila 30 sekunnin kohdalla ja sen jälkeen pelin hallinta oli kotijoukkueella. Kuusysin pojat pääsivät peliin hieman paremmin kiinni ja uskalsivat pelata palloa maassa ja pitää sitä, mutta varsinaisille maalipaikoille ei päästy. HJK:n vahva keskikenttä ja liikkuvat kärjet aiheuttivat puolustukselle jatkuvasti pään vaivaa, joka kostautui 31, minuutilla, jossa kahden purkupallon menetyksen jälkeen pallo oli lahtelaisten maalissa. 37. minuutilla HJK:n hyökkäys vyöryi oikealta Kuusysin maalille ja Joona Hallan ensimmäisen reaktiotorjunnan jälkeen reboundin hyökkääjä nosti ylös verkoon.

Puoliajalla Kuusysi teki kaksi vaihtoa ja HJK teki samoin. Peli oli tasaisempaa, mutta peli oli kuitenkin HJK:n hallinnassa. kotijoukkueella oli muutama vaarallinen maalipaikka, mutta niistä selvittiin, kunnes 63, minuutilla pallo oli lahtelaisten maalissa. Ottelun loppu oli tasaista vääntöä, mutta voitto jäi ansaitusti Helsinkiin. Kuusysin parhaimmistoa olivat Arttu Pelkonen ja Ilmari Lehtinen.

Viimeisimmät Uutiset
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Kuuman hautovassa kelissä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin uudella Kisapuiston stadionilla.
A-POIKIEN YKKÖSEN SYKSYN OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO
Ykkösen syksyn otteluohjelma ja sarjataulukko avautuu oheisesta linkistä.
A-junioreille maukas voitto FC KontU:sta
A-juniorit ottivat tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta FC KontU:sta luvuin 1-0
NJS kotivoittoon Klaukkalassa
Ottelu oli Kuusysin kauden heikoin ja kun se vielä pelattiin heikolla nurmella tuulisissa oloissa, aneemisen pelin tulos oli 1-0 NJS:lle
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
A-juniorit osoittivat hyvän asenteensa, kun nousivat 0-2 ja 2-3 tilanteista tasapeliin FC Honkaa vastaan Mukkulan hallissa
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
HJK oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa ja ottelun alun salamamaali oli lahtelaisille shokkihoitoa, josta ei toivuttu kunnolla. HJK voitti selvin numeroin 4-0
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
FC Kuusysin A-juniorit ottivat vakuuttavan 4-0 voiton sarja-avauksessaan lauantai-iltana Mukkulan hallissa. Vierailija GrIFK:lla ei ollut muutamaa paikkaa lukuun ottamatta mahdollisuuksia isäntiä vastaan.
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Nopsan ja Kuusysin A poikien peli päättyi tasapeliin 1-1 viileässä kelissä Pajulahden tekonurmella.
KuMu vailla mahdollisuuksia A-junioreiden käsittelyssä
Vaikean ensimmäisen puoliajan jälkeen pojat lisäsivät vauhtia peliinsä ja ottivat lopulta selvän 5-2 voiton KuMusta.
FC Kuusysin A-juniorit MP:n vieraana
Kuusysin pojat matkustivat Mikkeliin MP:n vieraaksi ja jäätävissä olosuhteissa pojat ottivat ansaitun 0-1 vierasvoiton erittäin vaikeissa olosuhteissa.
< Tammikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Joukkueen Sponsorit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.