KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
Julkaistu 06.06.2017

Ottelun alku oli hieman lahtelaisten hallintaa, mutta puoliajan puolivälissä kulman jälkitilnteessa pallo jäi KKuusysi rangaistusalueelle ja sitä ei saatu purettua, jonka espoolaiset tälläsivät läheltä maaliin ja Joona HAlla oli vailla mahdollisuuksia. 0-2 maali tuli vahvan hyökkäyskuvion seurauksena, mutta siitä pojat eivät lannistuneet. Kuusysi otti pelin hallinnan ja puoliajan lopussa kulman jälkitilanteesta Oskari Koskelaisen hyvän puskun taka-alueelta pukkasi Hongan pelaaja omaan maaliin ja lukemat olivat 1-2 tauolle mentäessä.

Toisen puolikkaan alku oli Kuusysin hallintaa ja palkinto hyvistä paikoista tuli heti alussa, kun Aleksi Huttunen sai hyvän kuvion päätteeksi sijoittaa pallon maaliin puoliajan kolmannella minuutilla. Kuusysi vyörytti hyökkäyksiä Hongan maalille, mutta maalia ei syntynyt. Niin kuin sanotaan, jos et itse tee niin vastustaja tekee, ja keskialueen pallonmenetys koitui nopean vastaiskun muodossa kohtalokkaaksi ja pallo taas Kuusysi maaliin 2-3.

Tämän jälkeen Kuusysi otti otteen pelistä ja 66. minuutilla Jari Mulari kääntyi terävästi rangaistusalueella ja sijoitti pallon vasempaan alakulmaan 3-3. Pojilla oli useita paikkoja lopussa ja hallitsi peliä selvästi, mutta tasapeliin oli tyytyminen. Valmennuspäälliikkö Tomi Merenlahti oli sijaisvalmentajana ja sai kauden pistetilinsä auki. Hän oli myös tyytyväinen näkemäänsä ja kehui joukkueen pelillistä ilmettä.

Viimeisimmät Uutiset
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Kuuman hautovassa kelissä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin uudella Kisapuiston stadionilla.
A-POIKIEN YKKÖSEN SYKSYN OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO
Ykkösen syksyn otteluohjelma ja sarjataulukko avautuu oheisesta linkistä.
A-junioreille maukas voitto FC KontU:sta
A-juniorit ottivat tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta FC KontU:sta luvuin 1-0
NJS kotivoittoon Klaukkalassa
Ottelu oli Kuusysin kauden heikoin ja kun se vielä pelattiin heikolla nurmella tuulisissa oloissa, aneemisen pelin tulos oli 1-0 NJS:lle
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
A-juniorit osoittivat hyvän asenteensa, kun nousivat 0-2 ja 2-3 tilanteista tasapeliin FC Honkaa vastaan Mukkulan hallissa
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
HJK oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa ja ottelun alun salamamaali oli lahtelaisille shokkihoitoa, josta ei toivuttu kunnolla. HJK voitti selvin numeroin 4-0
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
FC Kuusysin A-juniorit ottivat vakuuttavan 4-0 voiton sarja-avauksessaan lauantai-iltana Mukkulan hallissa. Vierailija GrIFK:lla ei ollut muutamaa paikkaa lukuun ottamatta mahdollisuuksia isäntiä vastaan.
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Nopsan ja Kuusysin A poikien peli päättyi tasapeliin 1-1 viileässä kelissä Pajulahden tekonurmella.
KuMu vailla mahdollisuuksia A-junioreiden käsittelyssä
Vaikean ensimmäisen puoliajan jälkeen pojat lisäsivät vauhtia peliinsä ja ottivat lopulta selvän 5-2 voiton KuMusta.
FC Kuusysin A-juniorit MP:n vieraana
Kuusysin pojat matkustivat Mikkeliin MP:n vieraaksi ja jäätävissä olosuhteissa pojat ottivat ansaitun 0-1 vierasvoiton erittäin vaikeissa olosuhteissa.
< Tammikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Joukkueen Sponsorit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.