KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Julkaistu 30.07.2017

Aurinkoisella Kisarin stadionilla nähtiin vauhdikas ja värikäs ottelu, jossa maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla yllin kyllin, mutta molemmat joukkueet onnistuivat vain kerran. Molempien joukkueiden maalivahdit esittivät loistavia torjuntoja ja maalipuutkin olivat suosiollisia joukkueille.

Ensimmäinen puoliaika oli Kuusysin täydellistä hallintaa ja pojilla oli 9 maalipaikkaa, joista vain yksi onnistuttiin saamaan sisään. Maalin teki Topi Varjosen mainion kulman jälkeen kapteeni Oskari Koskelainen komeasti    puskulla maalin alakulmaan. Maali oli kopissa tehdyn suunnitelman mukainen, joten se maistui erityisen hyvälle.B-juniori Miska Verkko oli erinomaisella pelipäällä ja jakoi loistavia syöttöjä hyökkääjille, mutta palloa ei saatu maaliin. Joukkueen peli oli todella hyvää ja Kontula oli todella ahtaalla muutamaa vaarallista vastahyökkäystä lukuunottamatta. Keskikenttä Varjonen-Verkko-Lehtinen oli todella vahva koko puoliajan.

Puoliajalla teroitettiin kova taistelun tarvetta, mutta joukkue jäi heti alusta asti jalkoihin. KontU aloitti agressiivisen prässin ja Kuusysi ei saanut peliään käyntiin. Kuumuus väsytti pelaajat ja vastustaja vyörytti peliä yhtä vahvasti kuin 69 ensimmäisellä puoliajalla. Tasoitus syntyi ansaitusti 89. minuutilla kulman jälkitilanteesta, joten loppulukemat olivat ansaituivat.

Viimeisimmät Uutiset
A-juniorit tasapeliin FC KontU:n kanssa
Kuuman hautovassa kelissä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeliin uudella Kisapuiston stadionilla.
A-POIKIEN YKKÖSEN SYKSYN OTTELUOHJELMA JA SARJATAULUKKO
Ykkösen syksyn otteluohjelma ja sarjataulukko avautuu oheisesta linkistä.
A-junioreille maukas voitto FC KontU:sta
A-juniorit ottivat tärkeän ja maukkaan voiton sarjakakkosesta FC KontU:sta luvuin 1-0
NJS kotivoittoon Klaukkalassa
Ottelu oli Kuusysin kauden heikoin ja kun se vielä pelattiin heikolla nurmella tuulisissa oloissa, aneemisen pelin tulos oli 1-0 NJS:lle
A-juniorit tasapeliin Hongan kanssa
A-juniorit osoittivat hyvän asenteensa, kun nousivat 0-2 ja 2-3 tilanteista tasapeliin FC Honkaa vastaan Mukkulan hallissa
HJK TYLY ISÄNTÄ TALISSA
HJK oli juuri niin kova kuin osattiin odottaa ja ottelun alun salamamaali oli lahtelaisille shokkihoitoa, josta ei toivuttu kunnolla. HJK voitti selvin numeroin 4-0
A-juniorit voittoon sarja-avauksessa
FC Kuusysin A-juniorit ottivat vakuuttavan 4-0 voiton sarja-avauksessaan lauantai-iltana Mukkulan hallissa. Vierailija GrIFK:lla ei ollut muutamaa paikkaa lukuun ottamatta mahdollisuuksia isäntiä vastaan.
FC Kuusysin A-juniorit kohtasivat Nastolan Nopsan miehet kiirastorstaina Nastolassa
Nopsan ja Kuusysin A poikien peli päättyi tasapeliin 1-1 viileässä kelissä Pajulahden tekonurmella.
KuMu vailla mahdollisuuksia A-junioreiden käsittelyssä
Vaikean ensimmäisen puoliajan jälkeen pojat lisäsivät vauhtia peliinsä ja ottivat lopulta selvän 5-2 voiton KuMusta.
FC Kuusysin A-juniorit MP:n vieraana
Kuusysin pojat matkustivat Mikkeliin MP:n vieraaksi ja jäätävissä olosuhteissa pojat ottivat ansaitun 0-1 vierasvoiton erittäin vaikeissa olosuhteissa.
< Tammikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Joukkueen Sponsorit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.