KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
Masto Cup - vanhemmat pääosassa
Julkaistu 13.08.2016

Yleensä tällä palstalla pääosassa ovat pelurit, mutta jokavuotinen Masto Cup on myös kova rutistus myös joukkueen vanhemmilta. FC Kuusysi T05 sai vastuulleen TE11-sarjan Mukkulassa. Kolmen vuoden Patari-komennuksen jälkeen turnauksen järjestäminen enemmän ja vähemmän valmiissa puitteissa oli lähes yhtä juhlaa.

Joukkueen vanhemmat ovat hyvin sitoutuneita toimintaan. Lauantaina hämmästelin kun Tapsa oli mielestäni tehnyt jo aika pitkän vuoron kioskissa. Kysyinkin siitä ja sain vastaukseksi, että ei kannata ajella edestakaisin vaan tehdä tuplavuoro kerralla. Nykäsen perhe saapui omaan talkoovuoroonsa peräti kolmen henkilön voimin. Jani ja Paula näyttivät mallia, miten hommat hoidetaan Hollolassa ja pitivät ad hoc -myyntipistettä tukahduttavan kuumassa kuplahallissa, ymmärtääkseni omien vuorojensa lisäksi. Kenttävastaava Juha ja tulospalvelun Anu tekivät täyden työpäivän sekä lauantaina että sunnuntaina. Esimerkkejä löytyisi vielä kuinka paljon, mutta saitte jo varmasti käsityksen. Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!

Kioskituotto oli odotettua parempi, siitä iso kiitos kaikille asiakkaillemme viikonlopun aikana. Ehkäpä liikumme syyskaudella enemmän bussilla ja säästämme vanhempien talkoointoa ensi kevään Pajulahti-turnaukseen.

Vanhempien ahertaessa talkoovuoroissaan joukkue pelasi oman turnauksensa kovatasoisessa TE11-kilpasarjassa. Seitsemän joukkuetta pelasivat yksinkertaisen sarjan kahdessa lohkossa. Lohkovoittajat etenivät finaaliin ja lohkokakkoset puolestaan pronssimatsiin. Kyykän lohkossa kaksi ensimmäistä joukkuetta erottuivat selvästi pelaten tappiottoman alkusarjan: JyPK United meni loppuotteluun ja HJS pronssiotteluun. Seuraavat 4 joukkuetta olivatkin sitten kaikki yhden pisteen sisällä toisistaan. Tasaisen väännön jälkeen kotijoukkue löysi itsensä lohkon kolmannelta paikalta. Tulos oli siis hyvä, mutta peliotteet olisivat voineet valmentaja Juha Pitkärannan mukaan olla paremmatkin. 

Viimeisimmät Uutiset
FC Kuusysi T05 oli tyly turnausisäntä
T13 Pajulahti -turnauksessa isäntäjoukkue voitti kilpasarjan ja sai pronssia haastesarjassa
Turnauskultaa ja -pronssia FC Kuusysi T05:lle
Valkoinen voitti Reippaat Mimmit -turnauksen kilpasarjan ja Sininen puolestaan sai mukaansa pronssipystin ja -mitalit
T05:n sarjakaudelle onnistunut päätös
Sininen peliryhmä voitti oman lohkonsa TD12 Kakkosessa ja nousee kevätkaudelle 2018 Ykköseen. Valkoinen peliryhmän aluesarjapaikka varmistui ennen viimeistä ottelua.
T05 ensimmäisessä ulkomaan turnauksessaan
Molemmat peliryhmät osallistuivat 29.6. - 2.7.2017 järjestettyyn Aros Cupiin Ruotsin Västeråsissa
Kevään sarjakausi pulkassa
Sininen peliryhmä lähtee Kakkosen syyskaudelle karsintalohkonsa kakkospaikalta. Valkoinen peliryhmä päätyi lopulta Aluesarjaan.
Harkat ti 20.6., to 22.6. ja pe 23.6. on peruttu
Nurmikentät ovat suljetut ti 20.6. ja to 22.6. - pe 23.6. harjoitukset ovat perutut juhannustauon takia.
Kevään sarjapeleistä takana kolmasosa
Sininen käväisi TD12 Kakkosen karsinnan lohkoykkösenä - Valkoiselle avauspisteet TD12 Aluesarjan karsinnassa
T05 Valkoinen aloitti Aluesarjan karsinnan
Tasainen ottelu Tuusulassa - erikoistilanteet ratkaisivat
T05 Sininen debytoi piirisarjassa
Tasainen kotiottelu Kispin tekonurmella TuPS/JäPS YJ3:a vastaan
T05 turnausvoittoon
Valkoinen joukkue toi pokaalin Lahteen vakuuttavalla tavalla
< Huhtikuu 2018 >
MA TI KE TO PE LA SU
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Futiskoulu
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.