KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Roosa Rusanen
Turnauspäällikkö
044 082 6969

FC Kuusysin toimisto

+358 44 377 6969

Arkisin kello 9-15

Turnaussäännöt

OTTELUN PELIAIKA, PALLOT, PALLOPOJAT/-TYTÖT

Ottelujen peliaika on 2x25 minuuttia. Ottelut pelataan 3 pallon systeemillä. Jokainen joukkue on velvollinen asettamaan otteluissa pallopojat/-tytöt oman maalinsa taakse. 

PELIOIKEUS JA PELUUTTAMINEN

Turnauksissa ei ole rajoitettu joukkueen pelaajamäärää. Pelaajalista on oltavilla turnausjärjestäjän ohjeiden mukaisesti Torneopalissa viimeistään tunti ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Jokaisen turnaukseen osallistuvan pelaajan on saatava pelata turnauksessa vähintään yksi kokonainen puoliaika.

Pelaajalla tulee olla edustusoikeus seurassa, jota hän näissä kilpailuissa edustaa. Poikkeuksena on tilanne, jossa kilpailuun osallistuvien seurojen välillä on piirin hyväksymä yhteisjoukkuesopimus. Piirin myöntämät kaksoisedustusluvat (KE) ovat voimassa. Piirin myöntämät kaksoisedustusluvat (KE) ovat voimassa.

Yhteisjoukkueen toiminnan tulee käsittää vähintään yksi sarjakausi, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.

Tason 2 lopputurnaukseen selvinnyt joukkue saa käyttää ylemmän tason joukkueessa (ELL/PSL –liiga tai Helsinki+Uusimaa alueliiga ) pelanneita pelaajia, mutta sama pelaaja ei saa pelata kahdessa eri lopputurnauksessa samassa ikäluokassa. Maalivahdin käyttäminen on mahdollista.

Yli-ikäisten käyttö I ja II -tasolla kilpailumääräysten mukaan. Tason 2 lopputurnauksessa yhdellä seuralla voi olla kaksi joukkuetta mukana turnauksessa.

VAIHDOT

D13-ikäluokan turnauksessa vaihdot ovat edestakaiset.

C14-ikäluokan osalta vaihtojen määrää ei ole rajoiteuttu, mutta edestakaiset vaihdot eivät ole mahdollisia.

C15-ikäluokan yhdistyttyä Masto Cupiin, vaihdot ovat edestakaiset.

VAROITUKSET

Mahdolliset varoitukset ovat turnauksessa ottelukohtaisia. Karsinnoissa saadut varoitukset eivät vaikuta lopputurnauksessa. Kentältäpoisto kahdella varoituksella aiheuttaa yhden ottelun pelikiellon. Myös suorasta kentältäpoistosta aiheutuu yhden ottelun pelikielto, ellei erotuomari tee raporttia erityisen törkeästä rikkeestä. Tällöin kilpailun jury voi tuomita muita rangaistuksia.

JÄRJESTYS ALKULOHKOSSA

Jos vähintään kaksi joukkuetta päätyy turnausmuotoisessa kilpailussa tasapisteisiin, ratkaisee järjestyksen:

  1. Kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden a) pisteet, b) maaliero, c) tehdyt maalit
  2. Mikäli ensimmäisen kohdan perusteella ei ratkaisua synny, ratkaisee järjestyksen näiden joukkueiden kaikkien otteluiden a) maaliero, b) tehdyt maalit
  3. Jos toisenkaan kohdan perusteella rattkaisua ei synny, ratkaisee järjestyksen arpa.

JATKO-OTTELUT

Jos jatko-ottelu päättyy tasan, voittaja ratkaistaan suorittamalla rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella laukojalla. Mikäli kolmen laukojan jälkeen kilpailu ei ole ratkennut, jatketaan pelaaja kerrallaan ”äkkikuolema” menetelmällä. Kaikki laukojat valitaan varsinaisen peliajan päättyessä kentällä olleista pelaajista. Turnauksen finaalissa pelataan tasatuloksen sattuessa myös 2 x 10 min jatkoaika.

PALKINNOT

Voittajajoukkue saa voittopokaalin, kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla. C15-sarjan ollessa yhdistetty, jaetaan SPL-turnauksen pokaalit kolmen parhaiten sijoittuneen SPL-joukkueiden kesken ja Masto Cupin palkinnot kaikkien sarjan joukkueiden kesken.

TURNAUKSEN JURY

  • Lahden Erotuomarikerhon edustaja Henri Takala
  • Turnauspäällikkö Roosa Rusanen
  • Osallistuvien joukkueiden edustaja (arvotaan turnauksen alussa)

Protestimaksu 370€ ja protesti jätetään kirjallisena sähköpostiin roosa.rinne@fckuusysi.fi.

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Jatkofutiskoulu
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium Nuorisosäätiö
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.