KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Teemu Saares
Futiskoulurehtori
+358 40 026 9649
FC Kuusysi r.y.
Futiskoulut
+358 44 377 6969

UMBRO Kesäfutiskoulu 2017

Futiskouluun ovat tervetulleita kaikki vuosina 2006-2012 syntyneet tytöt ja pojat. Omilla kentillä harjoitellaan arkisin 5.-16.6. Koulu huipentuu Kisapuistossa 19.-21.6. pelattavaan kenttien väliseen lopputurnaukseen!

Futiskoulun tarkoitus on tehdä jalkapallo tutuksi kaikille halukkaille positiivisella ja hauskalla otteella lähellä lapsen elinympäristöä. Ensikertalaiset tutustuvat lajin saloihin leikkien, kisaillen, pelaten ja ryhmässä toimien. Hieman varttuneemmille on luvassa enemmän pelaamista ja varsinaista lajiharjoittelua. Futiskouluja järjestetään lukuisilla kentillä Lahdessa ja lähikunnissa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! 

Kentillä ohjauksesta vastaavat hymyssä suin, mutta sopivan jämäkästi liikunnanohjaajaopiskelijat. Apunaan heillä on Suomen Palloliiton lastenohjaajakurssin suorittaneet seuramme omat futistaiturit A- ja B- junioreista. Harjoitusajat ja –paikat löydät Kesäfutiskoulut 2017 -sivulta.

FUTISKOULUUN VOI TULLA MYÖS SUORAAN KENTÄLLE ILMAN ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA!

Ilmoittautuminen ja maksaminen:

KESÄFUTISKOULUN HINTA 95€ / OSALLISTUJA (sisaralennus -50%)

KESÄFUTISKOULUN TARJOUSHINTA 85€ / OSALLISTUJA (sisaralennus -50%)
Tarjous voimassa 28.5.2017 asti!!!

Sisaralennus voimassa vain kun futiskouluun osallistuu samasta perheestä kaksi tai useampi lapsi. Ensimmäisestä osallistujasta täysi maksu, kaikista perheen muista lapsista sen jälkeen hinta -50%.

Ilmoittautua voit suoraan ilmoittautumislomakkeen kautta.
HUOM! Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittajalle tulee sähköpostiin lasku, jossa tiedot maksamiseen!!!

Maksamalla futiskoulumaksun vahvistat osallistumisen.

Vakuutus:

Kaikki futiskoululaiset vakuutetaan LähiTapiola vakuutuksella. Vahingon sattuessa ota yhteys Kuusysin toimistoon p. 044 377 6969, josta saat lisäinfoa vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Futiskoulupaketti:

Futiskoulun hinta sisältää UMBROn laadukkaan varustepaketin (FC Kuusysin tekninen pelipaita, pallo ja juomapullo), mitalin, diplomin, vakuutuksen ja FC Kuusysin jäsenkortin (vapaapääsy FC Lahden, FC Lahti Akatemian ja Naisten otteluihin).

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoitukset
Jäsenyys Futiskoulu Futiskouluteksti
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.