KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Teemu Saares
Futiskoulurehtori
+358 40 026 9649
FC Kuusysi r.y.
Futiskoulut
+358 44 377 6969

UMBRO Talvifutiskoulu 2016-2017

TALVIFUTISKOULUT ALKAVAT VIIKOLLA 37

Leikkejä, pelejä, kilpailuja. Hymyä, hengästymistä ja pikku hikeä. Kavereita, jalkapallon alkeita ja ryhmässä toimimista. Niistä on FC Kuusysin talvifutiskoulut tehty.

FC Kuusysin talvifutiskoulut kokoontuvat kerran viikossa koulujen saleissa. Lisäksi talvikauden aikana pelaajat pääsevät kolmesti pelaamaan muita futiskouluryhmiä vastaan minisarjan merkeissä. Talvikausi päätetään keväällä lopputurnaukseen.

Koulu on tarkoitettu vuonna 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Harjoituksia on kerran viikossa, koulujen salien aukioloaikoina. Harjoitusten kesto on n. 60 min. Ohjauksesta vastaavat hymyssä suin, mutta sopivan jämäkästi, liikunnanohjaajaopiskelijat sekä FC Kuusysin junioriohjaajat. Harjoitusajat ja -paikat löydät Talvifutiskoulut -sivulta.

HUOM! Yhteen harjoitusryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia, enimmäismäärän löydät Talvifutiskoulut-alasivulta. Ryhmien enimmäiskoko vaihtelee kouluittain, ilmoittaudu siis ajoissa! Mikäli osallistujia on ryhmässä alle kymmenen, siirretään ryhmän toiminta toiselle koululle.

Tiedotteet:

Hinnat:

HINTA: 80€ / 50€ Tammi-huhtikuun
Hintaan sisältyy talvikauden toiminta tammikuusta huhtikuun alkuun.

Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Ilmoittautua voit ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun, josta löytyy maksutiedot. Lasku lähetetään, kun olemme ennättäneet käsitellä ilmoittautumisen.
Täytä lomake huolellisesti, että saamme teihin yhteyden tarvittaessa!

Vakuutus:

Kaikki futiskoululaiset on vakuutettu LähiTapiolan vakuutuksella.

Sisältää:

Hinta sisältää talvikauden toiminnan syyskuusta huhtikuulle (harjoitukset, minisarjan sekä lopputurnaus, yhteensä n. 25 tapahtumaa), vakuutuksen, diplomin ja osallistujamitalin.
Tule sinäkin kokeilemaan ja tuo kaverisi myös mukaan!

Ilmoitukset
Futiskoulu Futiskouluteksti Nuorisosäätiö
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.