KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
Mujunen U17 maajoukkueen kanssa Färsaarilla
Julkaistu 15.08.2012

FC Kuusysin Miikka Mujunen oli Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueen mukana Färsaarilla, jossa pelattiin avoin PM-turnaus. U17-maajoukkueen valmentaja Ilkka Mäkelä oli valinnut turnaukseen mukaan 18 pelaajaa. Turnauksen aikana vastaan asettui Norja, Englanti ja Färsaaret, jonka jälkeen neljännen kamppailun vastus määräytyi aiemmin pelien perusteella.

Suomen avauskamppailussa vastaan asettui Norja ja ottelu päättyi 2-2 tasatulokseen Suomen noustua aivan ottelun loppuhetkillä tasalukemiin. Mujuselle ei ottelussa peliminuutteja kirjattu. Seuraavassa ottelussa Englantia vastaan Miikka oli torjuntavuorossa ja onnistuikin hyvin, vaikka peli päättyi 2-4 tappioon. Suomi taisteli fyysistä Englantia vastaan hyvin, mutta lopussa väsymys käänti pelin, sillä Suomi johti ottelua vielä tunnin pelin jälkeen 2-1.

Alkulohkon kolmannessa pelissä Mujusella oli taas huilivuoro, kun Färsaarten kanssa päädyttiin maalittomaan tasapeliin tuulisissa olosuhteissa. Saldo alkulohkon jälkeen oli näin kaksi tasapeliä ja tappio. Turnauksen Suomen osalta päättäneessä sijoitusottelussa vastaan asettui isäntämaan U19-maajoukkue. Miikka oli ottelussa aloituskokoonpanossa, mutta peli päättyi hänen osaltaan lyhyeen, sillä jo 4. minuutilla vastaantulon päätteeksi hän joutui kaatamaan vastustajan hyökkääjän ja siitä seurasi suora ulosajo. Ottelu päättyi Suomen alivoimasta huolimatta varsinaisella peliajalla 1-1 tasapeliin, mutta Färsaaret veivät rangaistuspotkuilla voiton nimiinsä.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä oli mielissään maalivahtikaksikon Mujunen – Lauri Jylhä otteista turnauksessa ja antoi heille erikoismaininnan. ”Maalivahtipelimme oli kuosissa. Omiin meni neljä, mutta mikään niistä ei ollut heidän munauksiaan. Molemmat antoivat itsestään luotettavan kuvan.”

U17 maajoukkueella on seuraavaksi vuorossa tuplamaaottelut Romaniaa vastaan syyskuussa ja nämä ottelut toimivat valmistavina lokakuun alussa Suomessa pelattaviin EM-alkukarsintoihin.

Viimeisimmät Pääuutiset
P15 osa-alueleirillä seitsemän Kuusysin peluria
Leiri järjestettiin 14.1. Kuusanskoskella.
Hyvää uutta vuotta 2020
Iloa, valoa, onnistumisia ja onnea vuoteen 2020
Hyvää ja rauhallista joulua
FC Kuusysi toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua
Joulupukin arvauskisa päättynyt
Kilpailuun osallistuneista on arvottu voittajat
Joulunajan aukioloajat
FC Kuusysin toimiston aukioloajat joulun alla
Kinkkuarvonnan voittaja selvillä
FC Kuusysin joulumarkkinoiden kinkkuarvonnan voittaja on arvottu
Perinteiset joulumarkkinat 14.-15.12.2019
FC Kuusysin perinteiset joulumarkkinat tulevana viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa
P2006 avoimet harjoitukset viikolla 50
Tervetuloa testaamaan ja osaksi joukkuetta.
Aino Niemiselle hopeaa valtakunnallisista taitokipailuista
Valtakunnalliset taitokilpailut järjestettiin tänä vuonna Porissa.
Joulupukkikisa on täällä taas!
Jokainen tunnistaa korvatunturin pukin, mutta kuka FC Kuusysin kisassa on piiloutunut pukin parran taakse?
Näytä vanhemmat
Ilmoitukset
Tukijengi
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2020 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.