KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
Lahtelainen huippujalkapallo FC Lahden alle
Julkaistu 20.09.2012

Lahtelainen huippujalkapallo kokee ainutlaatuisen muutoksen tulevalle kaudelle. Lahden alueen lahjakkaimpien pelaajien pelaajapolku selkiytyy, kun kaikki kilpailulliset joukkueet B-pojista ylöspäin kootaan FC Lahden nimen alle. FC Kuusysin Kakkosen joukkueen nimi muuttuu FC Lahti Akatemiaksi. A- ja B-nuorten SM-sarjoissa pelaavat FC Reippaan joukkueet vaihtavat nimensä FC Lahden A- ja B-nuoriksi, jotka toimivat yhdistelmäjoukkueina ja niissä on mukana molempien kasvattajaseurojen pelaajia.

Vahvemmat Yhdessä -sloganin saattelema FC Lahden, FC Reippaan ja FC Kuusysin yhteisö pyrkii kaikessa parempaan. - Meidän visiona on olla Suomen paras seurayhteisö vuonna 2016. Uskomme pääsevämme tähän yhdistämällä vahvuuksiamme ja optimoimalla resurssejamme. Tuloksena näemme joukkuetason jatkuvan menestymisen sekä tietysti lahtelaislähtöisten huippupelaajien määrän kasvun, kertoo FC Lahden hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen.

FC Reipas ja FC Kuusysi jatkavat laadukasta lasten kasvattamista ja jalkapallon harrastustoimintaa 15-vuotiaiden ja sitä nuorempien kanssa. - Tämä yhteistyö ei muuta mitään meidän alle 15-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa toteutettavassa toiminnassa. Alle 12-vuotiaat toimivat edelleen Kaikki Pelaa -periaatteiden mukaisesti. Samoin meillä jatkaa myös A- ja B-nuorten haastejoukkueet eli kaikilla halukkailla on edelleen mahdollisuus harrastaa jalkapalloa FC Reippaassa, sanoo FC Reippaan hallituksen puheenjohtaja Harri Metsänen.

Pelaajakehityksen terävöitymisen lisäksi uskomme myös lajin aseman ja profiilin kohoamiseen seutukunnassamme luodessamme laadukkaan ja tiiviin FC Lahti-yhteisön. Tämä edistää myös Kisapuiston kehittämistä lahtelaisen jalkapallon kodiksi. Seuramme nuorempien ikäluokkiemme parissa tehtävä työ jatkuu laajana Sami Hyypiä Akatemia -partneruudesta aina harrastetoimintaan saakka. Vanhimpien ikäluokkien haastejoukkuetoiminnan laatuun panostetaan myös, luonnehtii FC Kuusysin puheenjohtaja Tomi Honkanen.

Viimeisimmät Pääuutiset
Kukkurainen U19 maajoukkueleirille
Maajoukkue leireilee Eerikkilässä 4.-7.2.
P15 osa-alueleirillä seitsemän Kuusysin peluria
Leiri järjestettiin 14.1. Kuusanskoskella.
Hyvää uutta vuotta 2020
Iloa, valoa, onnistumisia ja onnea vuoteen 2020
Hyvää ja rauhallista joulua
FC Kuusysi toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua
Joulupukin arvauskisa päättynyt
Kilpailuun osallistuneista on arvottu voittajat
Joulunajan aukioloajat
FC Kuusysin toimiston aukioloajat joulun alla
Kinkkuarvonnan voittaja selvillä
FC Kuusysin joulumarkkinoiden kinkkuarvonnan voittaja on arvottu
Perinteiset joulumarkkinat 14.-15.12.2019
FC Kuusysin perinteiset joulumarkkinat tulevana viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa
P2006 avoimet harjoitukset viikolla 50
Tervetuloa testaamaan ja osaksi joukkuetta.
Aino Niemiselle hopeaa valtakunnallisista taitokipailuista
Valtakunnalliset taitokilpailut järjestettiin tänä vuonna Porissa.
Näytä vanhemmat
Ilmoitukset
Tukijengi
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2020 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.