KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
FC Kuusysi yhteistyöhön Hammarby IF:n kanssa
Julkaistu 02.10.2018 - Päivitetty 04.10.2018

FC Kuusysi on sopinut alkavasta yhteistyöstä tukholmalaisen suurseura Hammarby IF:n kanssa.

FC Kuusysin edustus oli viime viikolla Tukholmassa tutustumismatkalla. Seuran edustajina matkalla oli seuran puheenjohtaja Keijo Uutela, urheilutoimenjohtaja Harri Kampman, FC Kuusysi-kasvatti ja entinen Hammarbyn pelaaja Antti Pohja sekä Juha Kemppi. Hammarbyn väki esitteli seuran nuorisopuolen urheilujohtaja Peter Kleven johdolla Hammarbyn toimintaa ja yhteistyömahdollisuuksista keskusteltiin avoimesti. Yhteisistä toiminnoista sovittiin maltillisin askelin, joka käsittää aluksi pelaajien leirityksiä ja valmennusyhteistyötä. Vierailun päätteeksi isäntäväki kutsui FC Kuusysin delegaation seuraamaan Allsvenskanin ottelua Hammarby - Elfsborg VIP aitiosta.

”Hammarbyn osalta yhteistyö FC Kuusysin kanssa on askel kohti isompaa tulevaisuutta, jossa aloitamme tarjoamalla talenteille mahdollisuuksia ja jatkossa yhteistyön laajuutta on tarkoitus kasvattaa niin pelaajakehityksen kuin valmennustoiminnan näkökulmista”, kertoo Peter Kleve

Harri Kampman on iloinen kansainvälisestä yhteistyöstä: ”Olemme erittäin tyytyväisiä kansainvälisen yhteistyön alkamiseen Hammarbyn kanssa, joka on iso seura Ruotsissa. Lisäksi upeaa on että seuran oman junioripolun kasvatti Antti Pohja on mukana mahdollistamassa tätä mahdollisuutta seuralle ja sen jäsenille. Tässä on nuorille pelaajille hieno mahdollisuus.”

Yhteistyö tulee käsittämään seuroissa sekä poikien että tyttöjen toiminnan. Ensimmäiset konkreettiset toimet yhteistyössä on että kaksi FC Kuusysin B-poikaa tullaan lähettämään Tukholmaan loppuvuoden aikana ja kaksi tyttöpelaajaa lähtee harjoitusleirille talven tai kevään aikana. Jatkossa mahdollisuus lisäleirityksille on olemassa niin tyttö- kuin poikapelaajien osalta. Seurayhteistyön kehittämisestä keskustellaan lähitulevaisuudessa ja varsinkin valmentajakoulutusten ja valmennusyhteistyön osalta asiaa tarkennetaan, kun pelaajavierailut on toteutettu.

FC Kuusysi r.y.

Viimeisimmät Pääuutiset
Joulumarkkinoilla joulupuukeräys
Joulumarkkinoilla voit osallistua myös joulupuukeräykseen. Tuo lahja kuusen alle ja ilahduta jotain joulun alla
Toimisto suljettu perjantaina 14.12.2018
FC Kuusysin toimisto on suljettu perjantaina 14.12. joulumarkkinoiden valmisteluiden vuoksi
JOULUMARKKINAT 15.-16.12. LAHDEN MESSUKESKUS
FC Kuusysin järjestämät perinteiset joulumarkkinat Lahden Messukeskuksessa LA-SU 15.-16.12.2018 kello 9-17, yleisölle maksuton sisäänpääsy, liikenteenohjausmaksu 3€
Joulumarkkinat kirppis
Vuoden 2018 joulumarkkinoilla on tarjolla myös second hand (kirpputori) alue
Haapea ja Haikala Aluejoukkueleirille
Etelän Aluejoukkueleiri (T2003) järjestetään Myyrmäessä 12. – 13.12.2018
Hyvää Itsenäisyyspäivää
FC Kuusysi r.y. toivottaa Hyvää Itsenäisyyspäivää
Tapio Torpo U16 (2003) Alueturnaukseen
Eerikkilässä pelattava turnaus alkaa Itsenäisyyspäivänä.
Joulukalenteri aukeaa ja arvauskilpailu käynnistyy
FC Kuusysin perinteisen joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa ilmestyy joulupukki, kyseessä ei ole korvatunturin ukki vaan kuka?
Liina Nora U17 maajoukkueleirille
Leiri järjestetään marraskuun viimeisellä viikolla Eerikkilässä.
Toimiston seuratuotekaupan aukioloajat
Keskiviikkoisin mahdollisuus hankintoihin kello 18 asti.
Näytä vanhemmat
Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.