KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

FC Kuusysin toimisto
Sopenkorvenkatu 6
+358 44 377 6969

Avoinna arkisin klo 9-15

FC Kuusysi r.y.

Pitkät perinteet omaava FC Kuusysi r.y. on perustettu jo 1934. Seura perustettiin Lahden Pallomiesten (LPM) nimelle ja ennen nykyisen nimen käyttöönottoa seura toimi nimellä Upon Pallo, vuosina 1964–1968. Pitkän ja maineikkaan historian aikana seura on voittanut viisi Suomen mestaruutta ja kaksi Suomen Cup mestaruutta sekä edustanut useasti suomalaista jalkapalloa Euroopan kentillä. Seuralla on myös kaksi sekä A- että B-junioreiden Suomen mestaruutta. FC Kuusysi on läpi vuosien kasvattanut pelaajia aina Suomen juniorimaajoukkueista A-maajoukkueeseen asti.

FC Kuusysi toimii kasvattajaseurana, jonka tehtävänä on vastata tyttöjen ja poikien junioritoiminnasta kaikilla kehitystasoilla. Junioritoiminnan lisäksi seuralla on omat erityisliikuntaryhmät (Erityiset ja Erkkarit) sekä naisten- ja miesten edustusjoukkueet. Naisten edustusjoukkue pelaa Naisten Kakkosessa ja miesten edustusjoukkue Miesten Kolmosessa. Kokonaisuudessaan seurassa on tällä hetkellä yli 1800 pelaajaa ja yli 200 ohjaajaa ja valmentajaa.

Osoituksena laadukkaasta sekä hyvin toteutetusta lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta on FC Kuusysille myönnetty vuonna 2001 Nuori Suomi Sinetti arvo. Laadukkaasta toiminnasta vastaavat seurassa toiminnanjohtaja, urheilutoimenjohtaja, valmennuspäälliköt (3), kaupunginosatoiminnan nappulavalmentaja (2), nuorisopäällikkö, palvelupäällikkö, harrastemanageri (oto) sekä kilpailupäällikkö.

Seurassa vuonna 2000 käynnistetty erityisliikuntaryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille jalkapallosta kiinnostuneille kehitysvammaisille. Seurassa harrastaa tällä hetkellä noin 40 kehitysvammaista.

FC Kuusysissä pelaajat ovat keskiössä ja pelaajatien tavoitteena on luoda kaikille pelaajille turvallinen ja optimaalinen kehitysympäristö. Toiminta-ajatuksen mukaisesti seuran tehtävänä on tarjota pelaajille laadukasta omantasoista toimintaa. Pelaajatie on jaettu kolmeen linjaan; valkoinen (tavoitteellinen kilpajoukkue), sininen (tavoitteellinen haastejoukkue) ja keltainen (harrastejoukkue). Kyky- ja taitokoulut tarjoavat Valkoisen linjan kehittyneimmille pelaajille mahdollisuuden lisäharjoitteluun joukkuetoiminnan ohella.

Valmentajille ja toimihenkilöille FC Kuusysi tarjoaa motivoivan ja tavoitteellisen toimintaympäristön, iloisesta tekemisestä tinkimättä. Perinteisessä yhteisössä jokaisella toimihenkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan laatuun. Seuratyöntekijöillä on mahdollisuus kouluttautua niin sisäisissä kuin ulkoisissa koulutustapahtumissa.

FC Kuusysin tyttöturnaus Masto Cup on järjestetty jo vuodesta 2004 lähtien. Turnaus on kasvattanut maanlaajuisesti suosiotaan tasaisesti vuosittain. Masto Cup kerää vuosittain elokuussa yli 200 joukkuetta Lahden alueelle.

LahenLiiga on FC Kuusysin kaupunginosissa tapahtuvaa, aloittaville käluokkille suunnattua harrastustoimintaa, jossa harjoitellaan pääasiallisesti lähikentillä ja keskinäisiä pelitapahtumia on lähes viikottain.

Seurassa toimii lisäksi miesten sarjaan osallistuva ikämiesjoukkue, naisten harrasteryhmä sekä toinen ikämiesten joukkue Seniorit, jotka tarjoavat lajista kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa lajia aikuistasolla.

FC Kuusysi on yksi Päijät-Hämeen suurimmista urheiluseuroista.

Ilmoitukset
Tukijengi Tytöt Pojat
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2019 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.