KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

FC Kuusysin toimisto
Sopenkorvenkatu 6
+358 44 377 6969

Avoinna arkisin klo 9-15

Tukijengi

 

-OSA SINUA, OSA PERHETTÄ-

FC Kuusysi r.y. on käynnistänyt Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamalla lapsille osallistumisia FC Kuusysin lastenliikunta-harrastustoimintaan Lahden alueella (mm. Lahti, Hollola, Hämeenkoski, Nastola, Vääksy).

Tukijengi toiminta sai alkunsa kevättalvella 2019, kun Lahdessa toimivan ravintola Erikan omistajat ottivat yhteyttä FC Kuusysiin ja selvittelivät mahdollisuutta toimia tukijana vähävaraisille perheille. Yhteistyön tuotoksena syntyi Tukijengi-toiminta, johon tarkoitus haastaa mukaan lisää yrityksiä.

Yritykset ja yksityishenkilöt - Liity mukaan tukijengiin

Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka haluavat toimia tukijoina voivat liittyä mukaan täyttämällä lomakkeen FC Kuusysin sivuilla. Lomakkeen täytön jälkeen saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksettuasi laskun liitämme halutessasi yrityksesi logon tai yksityishenkilön nimen FC Kuusysin kotisivuille tukijengiin. Lisäksi halutessasi ilmoitamme tuetulle perheelle, kuka heidän lasten harrastustoimintaa on tukenut.

Tukijengiin liittyvällä on mahdollisuus valita lahjoitettava summa tai kuinka monen osallistumismaksun haluaa kustantaa. Lisäksi lahjoitus voi olla kertaluonteinen, määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva (sopimus voidaan päättää koska vain lahjoittaja haluaa).

Tukijengin toiminnan tukirahat osoitetaan FC Kuusysin järjestämiin alle 12 vuotiaiden lastenliikunta ryhmiin (Lahenliiga, Futiskoulu, Futisviskarit, Perhefutis). Tukea ei myönnetä seuran joukkuetoimintaan.

Liity mukaan tukijengiin tästä (lomake aukeaa erilliseen ikkunaan)

Täältä näet yritykset ja yksityishenkilöt, jotka ovat mukana Tukijengi-toiminnassa (jotka ovat antaneet luvan julkaista tiedot).

Perheet – Hae mukaan tuen piiriin

Lapsen harrastukseen tukea voi hakea kuka tahansa perhe. Perheet täyttävät itse lomakkeen FC Kuusysin kotisivuilla. Lomakkeella perheet ilmoittavat osallistujan perustietojen ja halutun ryhmän lisäksi vapaamuotoisesti tarpeestaan päästä tuen piiriin.

FC Kuusysin toiminnanjohtaja Pasi Reinisalo, kilpailupäällikkö Sami Kollanus ja palvelupäällikkö Jenni Hannula lukevat hakemukset ja tekevät päätökset tuensaajista. Tuensaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti tuesta sekä siitä, mikä yritys on tukenut heidän lasten harrastusta (mikäli yritys on antanut tähän luvan).

Perheet voivat hakea tukea useaan otteeseen ja usealle lapselle. Myöskään saatu tuki EI vaikuta uudelleen hakuun, eli perhe joka on saanut tukea toimintaan voi hakea uudelleen tukea uuteen toimintakauteen. Tuen määrä voi vaihdella tapauskohtaisesti, toiminnanjohtaja voi myöntää harrastustoiminnan osittain tai kokonaan kattavaa tukea.

Hae mukaan tuen piiriin tästä (lomake aukeaa erilliseen ikkunaan)

TUKIJENGI - Tuen alaiset toimintamuodot

Tukijengissä toimivat yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea FC Kuusysi r.y. lastenliikuntaryhmiä. Alla on esitelty lyhyesti tuen alaiset toimintamuotomme.

Perhefutis - 3-6 vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki
FC Kuusysin perheliikuntaryhmät kokoontuvat talvikauden syyskuusta-huhtikuuhun koulun salissa. Perhefutis on lapsen ensikosketus liikunta- ja jalkapalloharrastukseen ja mukava yhteistoiminta oman vanhemman kanssa tarjoaa molemmille iloisia liikuntahetkiä.
Lisätiedot Perhefutiksen sivuilta.

Futiskoulu - 5-11 vuotiaan lapsen kesän paras koulu
FC Kuusysin futiskoulu on perinteikäs kesän aloitus monelle lapselle. Kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona harjoitellaan jalkapallon alkeita kodin lähikentillä. Futiskoulu huipentuu aina juhannusviikolla lopputurnaukseen, jossa lapset pääsevät pelaamaan muita futiskoulukenttiä vastaa leikkimielisessä turnauksessa Kisapuistossa. Futiskoulukenttiä on tarjolla useita kymmeniä Lahden alueella sekä muun muassa Hollolassa, Hämeenkoskella, Vääksyssä ja Nastolassa.
Lisätiedot Futiskoulun sivuilta.

Futisviskarit - 5 vuotiaan ensiaskel jalkapalloon
FC Kuusysin futisviskarit on tarkoitettu viskareille. Ryhmä kokoontuu syys-huhtikuun ajan koulun salissa kerran viikossa. Futisviskareissa viisi vuotiaat tytöt ja pojat oppivat lajin alkeet. Ryhmiä on tarjolla sekä tytöille että pojille kysynnän mukaan kahdesta neljään ryhmään eri puolilla kaupunkia.
Lisätiedot Futisviskareiden sivuilta.

Lahenliiga - kaupunginosatoimintaa 6-8 vuotiaille
Kaupunginosatoiminta eli Lahenliiga on tarkoitettu lapsen ensikosketukseksi liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa, se ei vaadi aiempaa osaamista eikä liikunnallista taustaa. Kaupunginosatoiminnalla tarkoitetaan laadukkaasti ohjattua, matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa lähellä lapsen kotia.Arkena harjoitellaan lapsen lähiliikuntapaikalla ja lauantaisin yhteisissä pelitapahtumissa. Pelitapahtumiin kokoontuvat kaikki kaupunginosajoukkueet samalle kentälle, noin joka toinen viikko.

Lahenliiga jaottuu kahteen kauteen vuodessa: talvi ja kesäkausi. Talvikausi loka-huhtikuu harjoitellaan koulujen saleissa ja huhti-syyskuu lähiliikuntakentillä. Lahenliiga toimii Lahden kenttien lisäksi muun muassa Hollolassa ja Nastolassa.
Lisätiedot Lahenliigan sivuilta.

 

Ilmoitukset
Tukijengi Tytöt Pojat
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2019 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.