Naisten kuntofutis

Tervetuloa mukaan NAISTEN kuntofutikseen!

FC Kuusysi lanseerasi kesällä 2017 naisten jalkapallokoulun. Pilottivuonna mukaan jaksoille ilmoittautui yli 80 naista. Tästä lähtien toiminta on ollut lähes ympärivuotista. Alkumetreillä muokattiin nimeksi Naisten kuntofutis. Ryhmät perehdyttävät aikuiset naiset jalkapallon saloihin. Toimintaa toteutetaan pääsääntöisesti kahdessa jaksossa: kesä- ja talvijaksossa. Kerran viikossa harjoitellaan noin puolentoista tunnin mittaisissa harjoituksissa jalkapallon alkeita ja sääntöjä, sekä pelaamista, unohtamatta kunnon kohottamista. Harjoituksia valmentaa FC Kuusysin koulutetut valmentajat.

Mukaan tarvitset urheiluvarustuksen ja halun liikkua, loppu jää meidän huoleksi. Suosittelemme treeneihin jalkineiksi talvikaudella puhdaspohjaisia lenkkareita, sisäpelikengiä tai jalkapallokengiä. Kesäkaudella harjoitukset tekonurmella, johon parhaiten soveltuu jalkapallokengät. Muistathan harjoituksiin mukaan myös juomapullon, sillä treeneissä on aina hikitakuu. Mukaan voi tulla vaikka lajikokemusta ei ole ollenkaan!

Maksuihin voi hyödyntää työnantajan tarjoamia liikuntaetuuksia (Smartum, Edenred ja E-Passi).

Tervetuloa haastamaan itsesi ja harjoituskaverit.

Mukaan voi tulla myös kesken toimintakauden!

JÄRJESTÄJÄ EI VAKUUTA OSALLISTUJIA! 

KESÄN 2024 RYHMÄ

Keskiviikkoisin Länsiharjun koulun tekonurmella klo 19.30 - 21.00

Lämmittelyjen jälkeen ohjatuilla kerroilla käydään läpi jalkapallon perustaitoja. Jokaisessa harjoituksessa pelataan noin 30 minuuttia. Harjoituksissa muodostetaan mahdollisuuksien mukaan tasoryhmiä aiemman osaamisen perusteella.

Harjoituspäivämäärät:

Kesäkauden toimintajakso 8.5. - 2.10.2024, harjoitukset aina keskiviikkoisin PAITSI kesäloma 3.7.-24.7.
Harjoituskertoja 18 kpl ja yksittäisen harjoituksen kesto 90 minuuttia.

Hinta on 119 € (Hinta sisältää ohjauksen ja kenttävuokrat).
(Mukaan pääsee myös kesken toimintakauden, hinta sovelletaan aloittamisajankohdan mukaan) 

Ennakkoilmoittautuminen pakollista!
Harjoituksiin voi käydä kerran tutustumassa ilman sitoutumista, mutta näissäkin tapauksissa on ilmoittauduttava ennakkoon lomakkeen kautta.
Peruminen tulee tehdä sähköpostilla -> mikko.niskanen@fckuusysi.fi

Ilmoittautumaan pääset tästä!