Kukkurainen U19 maajoukkueleirille

Tyttöjen U19 maajoukkuetta valmentava Arttu Pitkäkangas valmistaa joukkuetta kohti kevään EM-jatkokarsintoja ja kartoittaa pelaajia tammi-helmikuun vaihteessa. U19 joukkue on tälläkin hetkellä kokoontuneena toisella leirillä ja helmikuun alussa kokoontuu joukkue eri kokoonpanolla. Eerikkilässä 4.-7.2. pidettävään leiriin Pitkäkangas on nimennyt kaikkiaan 24 pelaajaa.

FC Kuusysin naisten edustusjoukkueen mukana harjoitteleva Ruusu Kukkurainen on nimetty helmikuussa kokoontuvalle leirille. Pitkäkangas tarkentaa, että tammi- ja helmikuun leireille kutsutut pelaajat ovat antaneet seurajoukkueissa hyvät näytöt ja tästä syystä usealle pelaajalle on tarjottu näytönpaikka leireillä. Leiri tarjoaa pelaajille näytönmahdollisuudet, sillä leirin jälkeen maaliskuussa valitaan ryhmä viimeistelyleirille ja sitä myöten EM-jatkokarsintaan.

U19 maajoukkue pelaa vielä maaliskuussa ottelut Tšekkiä ja Portugalia vastaan Portugalissa. EM-jatkokarsintaturnaus (U19) pelataan 5.-15.4. Kroatiassa. Suomi saa vastaan Kroatian, Itävallan ja Venäjän turnauksen aikana.

Lisätietoja joukkueen kevään ohjelmasta (linkki)

Palloliiton uutisointi U19 maajoukkueleiristä

FC Kuusysi r.y.