FC Kuusysin organisaatiossa muutoksia

FC Kuusysin organisaatiossa muutoksia

FC Kuusysin organisaatiossa tapahtuu muutoksia helmikuun aikana. Seurassa palvelupäällikkönä työskentelevä Jenni Hannula poistuu henkilöstön vahvuudesta 14. helmikuuta kohti uusia haasteita. Pitkän pelaajauran seurassa pelannut ja naisten joukkueen kapteeninakin toiminut Hannula, aloitti työt seurassa vuonna 2009 tyttöjen nuorisopäällikkönä. Jo ennen tätä Hannula oli toiminut oto-valmentajana seuran joukkueissa.

- Lähtö FC Kuusysistä aiheuttaa haikeutta, sillä mennyt kymmenvuotinen työura on tarjonnut upeita kokemuksia ja verkostoja ympärilleni. FC Kuusysi on minulle kasvattajaseura, ja se tulee aina olemaan minulle monella tapaa merkityksellinen. Hienoa, että laadukas, hieno ja merkittävä tehty työ FC Kuusysissä tunnistetaan myös muualla. FC Kuusysi on työnantajana tarjonnut mahdollisuuden upeaan kasvuun. Uusi tehtävä on minulle henkilökohtaisesti hieno haaste ja mahdollisuus edetä urallani, jotka johtivat päätökseen ottaa työ vastaan. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa olen menneinä vuosina päässyt tekemään yhteistyötä. Toivotan niin seuralle kuin sen sidosryhmille kaikkea hyvää ja menestystä, kertoo Hannula

Seura kiittää Jenniä mahtavasta sitoutumisesta ja työpanoksestaan. Kymmenen vuoden työrupeamaan on mahtunut paljon valmennus- sekä hallintotehtäviä. Konkreettisesti Hannulan käden jälki on näkynyt esimerkiksi Masto Cupin kehittymisenä yhdeksi Suomen suurimmista turnauksista. Luontevasti niin perheen pienimpiä perhefutiksessa kuin aikuisia naisten kuntofutiksessa ohjaava Hannula on tullut tutuksi laajalle joukolle seuramme pelaajia sekä vanhempia. FC Kuusysi toivottaa Jennille tulevaisuuteen kaikkea hyvää!

Toiminnanjohtaja Pasi Reinisalo ja kilpailupäällikkö Sami Kollanus vastaavat Hannulan työtehtävistä 17.2. alkaen. Seura tiedottaa myöhemmin tarkemmin jatkotoimenpiteistä.

FC Kuusysi r.y.