SEO Lahenliiga jatkuu syksyllä

Toimintoja jouduttiin maaliskuussa keskeyttämään ennen toimintakauden suunniteltu päätöstä. Vuosikalenteri meni enemmän ja vähemmän uusiksi. Epätietoisuus jatkamisesta on ollut koko ajan läsnä. Historiallinen kevät tullaan varmasti muistamaan seuratoiminnankin osalta vielä pitkään. 

Taustatyö ja tulevaisuuden suunnittelu ei voinut kuitenkaan kokonaan loppua, vaikka kysymysmerkkejä on mukana kaikkialla. Alkukesän tapahtumia ja toimintoja on jouduttu perumaan tai siirtämään ja eniten sen FC Kuusysin kohdalla on vaikuttanut SEO LahenLiigaan. Kesken jäänyt talvikausi yhdistettynä kesäkauden hyllytykseen on iso muutos normaaliin kuukausitoimintaan niin seuran, pelaajien kuin tukijankin kannalta.

Lahden kaupunginosissa sekä myös Hollolan alueella toimiva SEO LahenLiiga oli suunniteltu muuttuvan kolmeen toimintajaksoon, edellisen kahden sijaan. Kesäjakson jäädessä nyt tämän vuoden osalta pelaamatta, hypätään suunnitelmissa suoraan syksyn toimintakauteen.

Päättyneen talvikauden aikana toiminnassa oli mukana yhteensä yli 150 pelaajaa ja kesäkauden osalta määrä olisi varmasti ilmoittautumisinnokkuuden perusteella kivunnut lähemmäs 200 peluria. Toivottavasti sama into säilyy tai jopa kasvaa poikkeusolojen aikana ja syksyllä ryhmät saadaan turvallisesti käyntiin.

Miksi Suomalainen Energiaosuuskunta on mukana LahenLiigassa?

Suomalaisen Energiaosuuskunnan arvoista löytyy paikallisuus ja se kohdentuu suoraan LahenLiigan tärkeimpään ajatukseen seuran näkökulmasta, jossa jalkapallo haluttiin tuoda lähelle perheitä ja pelaajia. Kaupunginosatoiminnan ajatuksella pyörivät harjoitukset pidetään lähikentillä ja -kouluilla ja koko toiminnon yhdistävät pelitapahtumat tarjoavat ”uusia” vastustajia, kun eri kentät kohtaavat otteluissa.

”LahenLiiga on paikallista nuorisotoimintaa parhaimmillaan. Tapahtumista välittyy reilu ja rehti taisto pallon ympärillä, mitä kenen tahansa on ilo seurata. SEO on ylpeästi mukana mahdollistamassa tämän perinteen jatkumista” SEO:n toimitusjohtaja Arto Viljanen avaa yrityksen näkökulmaa.

SEO LahenLiiga taas käyntiin elokuun lopussa, lisätietoja paikoista ja aikatauluista luvassa viimeistään kesäkuun alussa.

 

Tankkaamalla sinivalkoisella SEO:lla käytät suomalaisen yrittäjän palveluja ja työllistät kotimaakuntasi ammattilaisia.

www.seo.fi

 

FC Kuusysi ry