FC Kuusysi tarkensi toimintaohjeita joukkueille 28.11.2020

Menneellä viikolla Aluehallintovirasto ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä ohjeistivat alueen toimijoita suosituksista koskien liikunta- ja harrastustoimintaa. Tämän lisäksi Suomen Palloliitto linjasi paikallisista terveysviranomaisista eriävän ohjeistuksen koskien jalkapallon kilpa- ja harjoittelutoimintaa. Palloliitto linjasi erityisesti leviäimisvaiheessa oleville alueille tiukempia linjauksia. Palloliiton linjaukset on tarkemmin nähtävillä Palloliiton kotisivuilla.

FC Kuusysi ry tiedotti joukkueitaan ja toimijoita lauantain aikana koskien toimintamuutoksista FC Kuusysissä. FC Kuusysi ohjeistaa joukkueitaan toimimaan niin aluehallintoviraston, PHHYKY:n kuin Palloliiton suositusten mukaisesti seuraavalla tavalla:

  • FC Kuusysin miesten, naisten, miesten II, naisten II, Seniors, Erkkarit joukkueiden ja Naisten Kuntofutisryhmien toiminta keskeytetään 30.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi
  • FC Kuusysin alle 18-vuotiaiden joukkueet EIVÄT harjoittele sisätiloissa 30.11.-20.12.2020 välisenä aikana, harjoitusvuoroja on uudelleen organisoitu siten, että kaikilla joukkueilla on mahdollista jatkaa harjoitustoimintaa ulkotiloissa suosituksien edellyttämällä tavalla
  • FC Kuusysin LahenLiiga-kaupunginosatoiminnan ryhmät, jota harjoittelevat koulujen saleissa keskeytetään 29.11. alkaen. Toiminta jatkuu, mikäli rajoitukset sen sallivat tammikuussa 2021.
  • FC Kuusysin järjestämä ominaisuusharjoittelun kerhotoiminta keskeytetään 29.11. alkaen. Toiminta jatkuu, mikäli rajoitukset sen sallivat, tammikuussa 2021.
  • FC Kuusysi keskeyttää kaiken ottelutoiminnan 30.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi
  • Joukkuetoiminnassa harjoittelevien pelaajien liikkumista joukkueiden välillä rajoitetaan siten, että jokainen pelaaja harjoittelee vain ja ainoastaan omassa joukkueessa/oman joukkueen kesken

Tarkemmat tiedot ohjeista on toimitettu jäsenistölle ja joukkueiden toimihenkilöille. FC Kuusysi painotti toimijoita ja jäsenistöä noudattamaan määräyksiä, ohjeita ja suosituksia, jotta voimme yhdessä edistää terveyttä ja toimia koronoaepidemiaa vastaan.

Lisätietoja
Pasi Reinisalo
Toiminnanjohtaja

FC Kuusysi ry