FC Kuusysi ja Intersport Lahti Karisma yhteistyöhön

FC Kuusysi on solminut merkittävän ja pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanuuden INTERSPORT Lahti Karisman kanssa. Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Intersportin menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toiminnan perustana on tiivis yhteistyö kauppiaiden, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaa ohjaavana lähtökohtana on kaikille intersportilaisille ja asiakkaille tärkeä. Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 52.

Olemme erittäin iloisia, että yhteistyöneuvotteluiden lopputulemana oli pitkäaikainen yhteistyökumppanuus yhden menestyksekkäimmän jalkapalloseuran kanssa. Neuvottelut sujuivat hyvässä myötätuulessa varmasti osin myös siksi, että molempien organisaatioiden arvot tukevat toisiaan. Tulemme tekemään kaikkemme, että palvelutasomme seuran jäsenistölle on parasta mahdollista, on kyse sitten jalka-analyyseistä, muista urheilemiseen ja liikkumiseen tarvittavista varusteista tai vapaa-ajan tuotteista. Ammattitaitoinen porukkamme toivottaa kaikki kyykkäläiset lämpimästi tervetulleiksi uudistuneeseen Intersport Lahti Karismaan kauppakeskuksen 1. kerrokseen!

Janne Kokko, Intersport Lahti Karisma

FC Kuusysin toiminnanjohtaja Pasi Reinisalo on myös mielissään alkavasta uudesta sopimuksesta. Paikallinen urheiluliike oheispalveluineen on seuralle tärkeä yhteistyökumppani. Liikkeen ja seuran välinen yhteistyö tulee takuuvarmasti olemaan upea menestystarina. 


Pasi Reinisalo, FC Kuusysi ry