FC Kuusysin uusi varustemerkki on PUMA

FC Kuusysi on solminut pitkäaikaisen, koko seuraa sitovan kolmikantasopimuksen varusteiden hankintaa koskien PUMA Finland Oy:n ja Intersport Lahti Karisman kanssa. Seuralla on kahdenkymmenen vuoden historia Oy Sultrade ltd:n ja Umbro-varustemerkin kanssa, ja tässä yhteydessä seura haluaa kiittää upeista vuosista väistyvää varustemerkkiä. Pitkäaikainen historia yhden merkin alaisuudessa kielii myös siitä merkittävyydestä, mitä uusi sopimus PUMA:n kanssa edustaa seuralle.

Siirtyminen PUMA Finland Oy:n alaisuuteen oli seuran kannalta erittäin hyvä asia, sillä uusi varustemerkki pystyy vastaamaan FC Kuusysin tarpeisiin loistavasti, ja hankinnoissa pystytään kattavammin ottamaan huomioon FC Kuusysi perheen jäsenet aina perhefutislaisista Seniorseihin. Laadukas urheilu-, vapaa-aika- ja varustemerkki PUMA mahdollistaa jäsenistön arkeen laadukkuutta, mukavuutta, sekä luotettavuutta.

Komikantasopimuksen myötä FC Kuusysin tavarantoimittajaksi vaihtui paikallinen INTERSPORT Lahti Karisma. Paikallinen, seurahenkinen kauppias ja ammattitaitoinen henkilöstö ottavat lämpimin sylein vastaan FC Kuusysi perheen. Paikallisen kauppiaan palvelualttiuden tulevat kaikki FC Kuusysiläiset jatkossa tuntemaan.

Kolmikantasopimus astuu voimaan 1.1.2021 alkaen. Hyvän seurahengen kannalta on ensiarvoisen tärkeää huolehtia kaikkien joukkueiden ja pelaajien yhteenkuuluvuuden tunteesta. Se on osa seuran jalkapallotoimintaa ja identiteettiä, sekä tunnuspiirrettä. Yksi merkittävä, joskin näkyvä osa yhteenkuuluvuuden tunnetta on jäsenistön yhtenäiset varusteet. Jatkossa FC Kuusysissä pelaavat pelaajat ja toimihenkilöt edustavat seuraa eri tapahtumissa (harjoitukset, ottelut, turnaukset, talkoot) PUMA:n varusteissa.

Kolmikantasopimus sitoo kaikki osapuolet tukemaan keskinäistä sopimusta omalta osaltaan. Kaikki sopimuksen osapuolet ovat varautuneet uuden sopimuksen käynnistymiseen, ja esimerkiksi varusteiden suhteen on tehty pitkäaikaisia suunnitelmia, sekä varmistuksia, että joukkueiden on mahdollisimman tehokkaasti ja ripeästi mahdollista saada uusia varusteita käyttöönsä.

Käytännössä alkuvaiheessa kauppias kontaktoi joukkueet varusteiden sovitusajoista, ja ohjeistaa joukkueet tekemään tilaukset. Alkuvaiheessa usean joukkueen sovitusajat voivat aiheuttaa hetkellisen ruuhkaryppään, mutta tilanne varmasti tasaantuu alkuvuodesta.

FC Kuusysi ry