Ohjaajaksi/valmentajaksi FC Kuusysiin

Oletko kiinnostunut toimimaan valmentajana tai ohjaajana lasten ja nuorten parissa?FC Kuusysi etsii uusia ohjaajia erityisesti koulujen kerhotoimintaan, kesän LahenLiiga-kaupunginosatoimintaan, sekä kesän 2021 futiskouluun.Oletko kiinnostunut toimimaan lasten kanssa, ja kokenut toimija lasten parissa?

FC Kuusysi järjestää Lahden ja Hollolan kuntien kanssa yhteistyössä koulujen liikuntakerhoja, joihin etsimme innokkaita uusia ohjaajia. Ohjaajien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Koulujen kerhot kokoontuvat iltapäivisin klo 12-16 välisenä aikana eri kouluilla ympäri Lahtea ja Hollolaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Kiinnostuitko? Täytä hakemus täällä! Olemme sinuun yhteydessä.

Lisäksi seuralla on jatkuva haku valmentajista ja ohjaajista. Valmentaja- ja ohjaajarooleja on tarjolla erilaisille osaajille. Tärkeintä on, että haluat vahvasti olla mukanamme ohjaamassa lapsia ja nuoria lajin saloihin. Olet sitten valmentaja-/ohjaajauran alussa oleva intohimoinen tekijä tai kokeneempi konkari, täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Valmennus- ja ohjausvastuut räätälöidään kunkin valmentajan mahdollisuuksien ja elämäntilanteen mukaan sopiviksi. Tärkeintä on halu olla mukana toiminnassa.

Lisätietoja FC Kuusysin valmennuksesta.

FC Kuusysi ry