Tukea lasten harrastustoimintaan

FC Kuusysi ry on käynnistänyt vuonna 2019 Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamalla lapsille osallistumisia FC Kuusysin lastenliikuntaharrastustoimintaan Lahden alueella (mm. Lahti, Hollola, Hämeenkoski, Nastola, Vääksy).

Tukijengin toiminta sai alkunsa, kun Lahdessa toimivan Ravintola Erikan omistajat ottivat yhteyttä FC Kuusysiin ja selvittelivät mahdollisuutta toimia tukijana vähävaraisille perheille. Yhteistyön tuotoksena syntyi Tukijengi-toiminta, johon tarkoitus haastaa mukaan lisää yrityksiä.

Tukijengi-toiminta on koko olemassaoloajan toiminut aktiivisena, ja mahdollistanut harrastustoiminnan jo usealle kymmenelle lapselle. Päijät-Hämäläiset yritykset ja yksityishenkilöt ovat osoittaneet tukeansa kiitettävästi, ja FC Kuusysi on voinut ilokseen tarjota liikunnallisia elämyksiä lapsille, joille se ilman tukea olisi mahdollisesti mahdotonta. Tuen tarve Päijät-Hämeen alueella on kuitenkin kasvava, ja mennyt koronavuosi on vaikeuttanut useiden perheiden taloudellista tilannetta.

Näin ollen Tukijengimme kaipaa vahvistuksia. Olisiko sinulla tai yritykselläsi mahdollista tukea lasten harrastustoimintaa. Tukijengi-toimintaan on mahdollista osoittaa tuki jatkuvana tai kertaluontoisena. Tuen määrä on tukijalla mahdollista valita, sekä tukikohde.

Perheet hakevat tukea täyttämällä lomakkeen FC Kuusysin sivuilla, ja kertomalla vapaamuotoisesti perheen tarpeesta saada tukea. Kaikki tukirahat osoitetaan FC Kuusysin rahastotilille, josta tuet osoitetaan tarpeiden mukaan perheiden lasten harrastuksen tukemiseen FC Kuusysissä.

Lue lisää mahdollisuuksistasi tukea toimintaa.

FC Kuusysi ry