Infotilaisuus kaksoisurasta kiinnostuneille naisille ja tytöille

”Lahesta Liigaan”

Huomio jalkapalloa pelaavaa - pian yläasteen tai lukion päättävä toisen- tai kolmannen asteen opinnoista haaveileva urheileva tyttö sekä heidän vanhemmat!

Lahdessa pilotoidaan syksyllä 2022 uusi naisille ja tytöille suunnattu kaksoisuramahdollisuus, kun LAB-ammattikorkeakoulun kanssa käynnistyy yhteistyö muiden oppilaitosten rinnalle. Alkava yhteistyö on ensivaiheessa suunnattu nimenomaan nais- ja tyttöpelaajille.

Toivotamme kaikki kiinnostuneet pelaajat ja heidän vanhempansa tervetulleiksi kuuntelemaan järjestämäämme infotilaisuuteen torstaina 24.2.2022 klo 18 alkaen. Infotilaisuus järjestetään TEAMS:ssa.

Tilaisuus koskettaa kaikkia niitä pelaajia, jotka ovat hakemassa 2.asteen tai 3.asteen koulutuksiin (ts. lukioon/ammattikouluun tai ammattikorkeakouluun/yliopistoon).

Teamsissä mukana oppilaitosedustajat, Päijät-Hämeen urheiluakatemian edustaja, sekä FC Kuusysin edustaja kertomassa kaksoisuramahdollisuuksista Lahdessa, sekä opiskelemisen ja pelaamisen yhdistämistä naisissa ja tytöissä tulevalla kaudella 2022.

Tervetuloa kuulolle!

Mukaan kokoukseen voit liittyä tästä:

Sinut on kutsuttu liittymään Microsoft Teams -kokoukseen

Aihe: Oppilaitosinfotilaisuus tyttöjen ja naisten kaksoisurat
Aika: torstaina 24. helmikuuta 2022 18.00.00 UTC+2

Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella

LINKKI TEAMS-kokoukseen!.