FC Kuusysi palkittiin Päijät-Hämeen Urheilugaalassa

Päijät-Hämeen Urheilugaala järjestettiin lauantaina 18.2.2023 Lahden Seurahuoneella. Perinteistä, iloista ja sykähdyttävää urheilu- ja liikuntaväen palkitsemis- ja kiittämisjuhlaa Päijät-Hämeen Urheilugaalaa vietettiin lauantaina Lahden Seurahuoneella. Gaala oli loppuunmyyty, iltaa paikanpäällä viettämässä oli noin 190 urheilun ja liikunnan ystävää eri puolilta maakuntaa.

Yksi tunnustuksista tuli myös FC Kuusysille, jonka edustajina puheenjohtaja Keijo Uutela ja urheilutoimenjohtaja Harri Kampman vastaanottivat palkinnon kouluyhteistyöhön liittyen. Kuvassa herrojen kanssa harrastustakuuta edistämässä ollut Maria Mäkynen.

Liikkuva koulu – harrastaminen koulupäivän yhteydessä: koulu-seura-kunta -yhteistyö -palkinto 

- FC Kuusysi toimii Lahden ja Hollolan alueen kouluilla kerhotoiminnan palveluntuottajana. 
- FC Kuusysi järjestää usealla eri koululla kerhotoimintaa yhteistyössä kunnan kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jalkapalloseura FC Kuusysi vastaa kerhotoiminnan suunnittelusta, viestinnästä, ohjauksesta, vastuullisuudesta sekä raportoinnista.
- Tuntien sisällöt suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Ohjaajien osaamiseen ja toiminnan laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota ja toimintaa kehitetään palautteen perusteella jatkuvasti eteenpäin.

FC Kuusysi kiittää!

Kaikki Päijät-Hämeen Urheilugaalassa palkitut löytyy täältä

FC Kuusysi ry