Kauden avajaiset Karismassa

Kauden avaus edustusjoukkueilla lähestyy ja Kauppakeskus Karismassa järjestetään sen johdosta avajaistilaisuus jossa mahdollisuus tavata pelaajia ja kuulla tuoreet kuulumiset valmentajilta. Tervetuloa siis lauantaina 1.4. Karismaan, ohjelmaa on kello 12.00 - 15.00 välisenä aikana.

Tilaisuudessa myös FC Kuusysin piste, jossa pipoja ja lippiksiä myynnissä.

Huomio: Poikkeus seurakaupassa sovituksiin liittyen!

Intersporteissa alkaa keskiviikkona 29.3. valtakunnallinen Viheltäen menee -kampanja ja se kestää maanantaihin 3.4.2023 asti. Odotamme kampanjan herättävän suuresti mielenkiintoa ja normaalia selkeästi enemmän kävijöitä kauppoihimme tavalliseen arkeen verrattuna, joten resurssiemme rajallisuus kyseisen kampanjan aikana ei mahdollista seuratuotteiden sovituksia. Tarvitsemme kaikki sovituskopit kampanjatuotteiden sovituksiin, siksi emme tee sovituksia ennen tiistaita 4.4.2023. Seurakaupan verkkokauppamme palvelee normaalisti kampanjan aikanakin 24/7.
 
Lauantaina 1.4. vietetään Kauppakeskus Karismassa FC Lahti -päivää, joten tervetuloa kauppakeskukseen tutustumaan miesten ja naisten edustusjoukkueisiin sekä päivittämään tarvittaessa jalkapallokengät uusiin alkavan pelikauden alla. Tarjoamme kyseisenä päivänä ostettaviin futiskenkiin lisä-alennuksen -20%, myös tarjoushinnoista. Tarjous on voimassa vain lauantaina 1.4. sekä Karismassa että Launeella.
 
Kiitos ymmärryksestä Viheltäen menee -kampanjan vaikutuksesta seurakaupan toimintaan!