Veeti Heikkonen ja Onni Hänninen U15 Tähtitarhassa

FC Kuusysin pelaajat Veeti Heikkonen (kuvassa oikealla) ja Onni Hänninen ovat mukana U15 Tähtitarhatapahtumassa, joka järjestetään 2005-syntyneille pojille Eerikkilässä 4.-7.11. Tähtitarhaan on nimetty ikäluokasta kaikkiaan 80 pelaajaa. Valinnat on tehty pitkän seurannan pohjalta ja laajalla ryhmällä.

- Kaava on tuttu eli pelaajia on tarkkailtu jo viime talvena ja keväänä ennen kesän Huuhkajaturnausta ja sen jälkeen syksyn alueleireillä ympäri maata ja totta kai seurajoukkueissa, päävalmentaja Erkka V. Lehtola kertoo.

- Eivät nämä pelaajavalinnat koskaan helppoja ole. Aluevalmentajat ovat jutelleet paljon keskenään ja seurajoukkuevalmentajien kanssa. Paljon puhetta valinnoista varmasti tulee kuten aina, mutta toivotaan että Tähtitarhaan saadaan taas kerran energisiä ja rohkeita pelaajia.

Tapahtumassa pelataan ensimmäistä kertaa kolmen ottelupäivän sijaan neljänä päivänä. Pelaajat jaetaan neljään joukkueeseen, jotka kohtaavat kukin toisensa tapahtuman kolmen ensimmäisen päivän aikana. Päätöspäivänä torstaina 7.11. pelataan vielä kaksi erillistä ottelua.

Tapahtumassa ovat valmentajina mukana nykyisen ikäluokan päävalmentajan Erkka V. Lehtolan ja tulevan päävalmentajan Kai Nyyssösen ohella myös kaikki poikien aluevalmentajat sekä maalivahtivalmentajia, fysioterapeutteja, huoltajia ja videoanalyytikkoja.

Teksti lainattu Palloliiton uutisesta, josta löytyy myös kaikki leirille valitut pelaajat.