Kumppanuus

FC Kuusysin yhteistyökumppanit jakautuvat eri kumppanuuskategorioihin yhteistyön laajuuden perusteella. Pelin sykkeessä FC Kuusysin kanssa toimii iso joukko yhteistyötahoja, jotka ovat tukipilareina toiminnan mahdollistamisessa. 

Tukijengi - FC Kuusysin lastenliikuntaryhmiin tukea

OSA SINUA, OSA PERHETTÄ

FC Kuusysi r.y. on käynnistänyt Tukijengi-toiminnan, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten lasten jalkapalloharrastustoimintaa. Tukijengi toimii perheiden tukimuotona, jossa yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea rahallisesti perheitä lahjoittamalla lapsille osallistumisia FC Kuusysin lastenliikunta-harrastustoimintaan Lahden alueella (mm. Lahti, Hollola, Hämeenkoski, Nastola, Vääksy).

Tukijengi toiminta sai alkunsa kevättalvella 2019, kun Lahdessa toimivan Ravintola Erikan omistajat ottivat yhteyttä FC Kuusysiin ja selvittelivät mahdollisuutta toimia tukijana vähävaraisille perheille. Yhteistyön tuotoksena syntyi Tukijengi-toiminta, johon tarkoitus haastaa mukaan lisää yrityksiä.

Yritykset ja yksityishenkilöt - Liity mukaan tukijengiin

Yritykset ja yksityishenkilöt, jotka haluavat toimia tukijoina voivat liittyä mukaan täyttämällä lomakkeen FC Kuusysin sivuilla. Lomakkeen täytön jälkeen saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksettuasi laskun liitämme halutessasi yrityksesi logon tai yksityishenkilön nimen FC Kuusysin kotisivuille tukijengiin. Lisäksi halutessasi ilmoitamme tuetulle perheelle, kuka heidän lasten harrastustoimintaa on tukenut.

Tukijengiin liittyvällä on mahdollisuus valita lahjoitettava summa tai kuinka monen osallistumismaksun haluaa kustantaa. Lisäksi lahjoitus voi olla kertaluonteinen, määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva (sopimus voidaan päättää koska vain lahjoittaja haluaa).

Tukijengin toiminnan tukirahat osoitetaan FC Kuusysin järjestämiin alle 12 vuotiaiden lastenliikunta ryhmiin (LahenLiiga, Futiskoulu, LahenLiikkari ja Perhefutis). Tukea ei myönnetä seuran joukkuetoimintaan.

Lataa Tukijengin esite tästä

Liity mukaan tukijengiin tästä