Uutena Seuraan

FC KUUSYSIN TOIMINTAAN VOIT LIITTYÄ MUKAAN KOSKA TAHANSA!

FC Kuusysissä on kaikissa ryhmissä ja joukkueissa mahdollista käydä maksutta kokeilemassa. Kuitenkin toivomme, että ilmoittaudut ennakkoon ennen ensimmäistä harjoitusta.

Uusien pelaajien ilmoittautuminen mukaan joukkuetoimintaan onnistuu helposti tältä sivulta. Keräämme pelaajien tietoja tarpeiden ja joukkuekohtaisten asioiden mukaan (lisenssit ja vakuutusasiat vaikuttavat).

Myös joukkueiden toimihenkilöiltä tarvitsemme tiedot heidän rekisteröintiä varten ja se onnistuu valitsemalla lomakkeelta toimihenkilöosan.

Huomioittehan, että Perhefutikseen, LahenLiigaan, Futiskouluun sekä Naisten kuntofutikseen ilmoittaudutaan toimintaryhmän omalta sivulta.

Tervetuloa mahtavaan seuraan!

Pelaajapolku

Toimintaryhmät lyhyesti

Perhefutis

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutis on suunnattu 3-6-vuotiaille lapsille ja vanhemmille. Toimintaa on tarjolla syys-huhtikuun ajan koulun salissa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Playmakers

FC Kuusysi on valittu osaksi UEFAn ja Disneyn Playmakers-ohjelmaa. Ohjelman avulla mahdollistetaan uudella tapaa 5-8-vuotiaiden tyttöjen harrastustoiminta. Toiminnassa hyödynnetään Disneyn Frozen II ja Ihmeperhe II elokuvien tarinoita. Uudet Playmakers ryhmät toteutetaan täysin uudella konseptilla, ja harjoituksissa tehdään pallon kanssa taikoja uudella, hauskalla tavalla. FC Kuusysin ohjaajat on koulutettu ohjelman puitteissa, ja ryhmissä painotetaan monipuolisen lasten ja nuorten liikunta-, jalkapallo- ja harrastustoiminnan lisäksi tarinankerronnan merkitystä lasten liikunnassa. Haluathan sinäkin olla osa tarinaa? Hyppää mukaan huurteiseen seikkailuun! Kurkkaa tästä lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan.

LahenLiiga

FC Kuusysin kaupunginosatoiminta, LahenLiiga on tarkoitettu lapsen ensikosketukseksi liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa. LahenLiiga liikuttaa lahtelaisia, sekä lähikuntien tyttöjä ja poikia iloisen harrastuksen parissa lähellä lapsen kotia. Osallistuminen LahenLiigaan ei vaadi aiempaa osaamista lajin tai liikunnan parista. Kaupunginosatoiminnan tunnuspiirteitä on laadukas ohjaajatoiminta, matalan kynnyksen jalkapallotoiminta sekä liikunnan- ja joukkuetoiminnan perustaitojen harjoittelu, iloa ja hauskuutta unohtamatta. Toiminta on suunnattu 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Vuosikello on jaettu kolmeen sykliin: kevät-, kesä- ja syyskauteen. Keväällä ja syksyllä harjoitellaan koulujen saleissa, kesäisin lähiliikuntakentillä. Arkisin harjoitellaan kerran viikossa tunnin mittaisissa harjoituksissa lähellä kotia, noin joka toinen viikonloppu pelataan kenttien välinen yhteinen pelitapahtuma Mukkulassa tai Kisapuistossa. LahenLiigassa pääset mukaan peleille heti ensi kosketuksesta lähtien - tule mukaan!

Futiskoulu

Perinteinen (vuodesta 1960) kesän kohokohta on FC Kuusysin futiskoulu. Se kokoaa Lahden alueen lähikentille vuosittain useat sadat jalkapallotoiminnasta kiinnostuneet lapset. Arkisin harjoitellaan kahden viikon ajan lähikentillä joka päivä, ja koulu päättyy Kisapuistossa pelattavaan kenttien väliseen lopputurnaukseen. Futiskoulun tarkoituksena on innostaa lapsia liikunnallisen harrastuksen pariin. Futiskoulussa jalkapalloa ja liikuntaa tuodaan lapsille tutuksi positiivisella ja hauskalla otteella lähellä lapsen elinympäristöä. Ensikertalaiset tutustuvat lajin saloihin erilaisten leikkien, kisailuiden, pelien ja ryhmätoiminnan varjolla. Hieman vanhemmat futiskoululaiset keskittyvät enemmän liikkumistaitoihin, pelaamiseen ja lajiharjoitteluun. Futiskoulun ryhmiä toimii useita eri kentillä Lahdessa ja lähikunnissa. Toiminta on suunnattu 4-11-vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Erityisliikuntajoukkueet

FC Kuusysissä toimii kaksi erityisliikunnan joukkuetta Erityiset ja Erkkarit. Erityiset on suunnattu 7-13-vuotiaille erityislapsille ja Erkkarit yli 13-vuotiaille erityisnuorille ja -aikuisille. Erityisliikuntaryhmissä toimii monen taustaisia lapsia ja nuoria, joukkueiden matkassa toimii muun muassa kehitysvammaisia lapsia ja nuoria, sekä monenlaista erityisen tuen tarvetta tarvitsevia pelaajia. Joukkueet harjoittelevat 1-2 kertaan viikossa koulutettujen valmentajien johdolla, ja osallistuvat 1-2 kertaa vuodessa erityisliikuntaryhmien turnauksiin. Erkkarit-joukkue on vuosittain pokannut Erityisliikuntaryhmien SM-turnauksesta mitalit kotiintuomisiksi. Ota rohkeasti joukkueisiin yhteyttä, ja liity mukaan!

Ikäkausijoukkueet

7-vuotiaasta lähtien FC Kuusysissä toimii ikäkausijoukkueet kullekin ikäluokalle niin tytöissä kuin pojissa. Vuosittain aloittavan ikäluokan aloitusajankohdassa voi olla muutoksia. Ikäkausijoukkueisiin on mahdollista liittyä koska tahansa mukaan. Joukkueessa toimii valmentajien lisäksi joukkueenjohtaja, jolta saat tarvittaessa tietoa kyseisen ikäluokan toiminnasta. Joukkueet harjoittelevat yhdestä jopa neljään kertaan viikossa, ja harjoitusmäärä kasvaa tasaisesti ikävuosien karttuessa. Aloittavat ikäluokat harjoittelevat kerran viikossa. Ikäkausijoukkueet osallistuvat joukkuekohtaisesti aktiivisesti turnauksiin ja erilaisiin pelitapahtumiin, harjoittelu ja toiminta on tavoitteellista. 12-vuotiaasta lähtien joukkueet pelaavat virallisia sarjaotteluita. Virallisesti joukkuetoiminnan pelikausi käynnistyy aina marraskuussa ja päättyy lokakuun lopussa. Joukkueen toimintaan voit koska tahansa liittyä mukaan kokeilemaan. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja sovi kokeiluajakso/ensimmäinen harjoituskerta. Kun päätös harrastamisen jatkamisesta on tehty, täytä uutena seuraan lomake. Ikäkausijoukkueita on tarjolla 7-18-ikävuoteen asti niin tytöissä kuin pojissa.

Harrastejoukkueet

8-vuotiaasta lähtien FC Kuusysissä toimii harrastejoukkueet. Harrastejoukkueet ovat sekajoukkueita, joissa pelaavat sekä tytöt että pojat. Harrastejoukkue harjoittelee 1-2-kertaan viikossa. Joukkueet osallistuvat toisinaan turnauksiin, huomattavasti harvemmin, kuin ikäkausijoukkueet. Harrastejoukkueiden toiminta on myös mm. tästä syystä edullisempaa kuin ikäkausijoukkueiden toiminta. Harrastejoukkueet tarjoavat mahdollisuuden liittyä toimintaan matalalla kynnyksellä myös myöhemmällä iällä.

Edustusjoukkueet

FC Kuusysissä toimii myös miesten joukkueet Nelosessa sekä Vitosessa.

Kuntofutis

Kesällä 2017 lanseerattiin FC Kuusysissä naisille suunnatut futiskoulut. Suuren suosion saavuttaneet naisten futisryhmät ovat toimineet ympäri vuoden siitä lähtien. Toimintaa toteutaan pääsääntöisesti kahdessa syklissä: Talvi- ja kesäkausi. Talvella harjoitellaan kerran viikossa sisätiloissa tekonurmella, kesäisin nurmi- tai tekonurmikentällä ulkotiloissa. Ilmoittautumisten mukaan ryhmiä jaetaan noviisien ja konkareiden ryhmiin, jotta voidaan taata omantasoiset harjoitukset. Harjoituksissa käydään läpi jalkapallon alkeita, sääntöjä ja pelitoimintaa, unohtamatta kunnon kohentamista. Voit siis ilmoittautua mukaan vailla aiempaa lajitaustaa ja/tai olet joskus pelannut jalkapalloa ja haluat herättää vanhan harrastuksen takaisin henkiin. Lue lisää toiminnasta ja liity mukaan! PS. maksuihin voi hyödyntää työnantajan tarjoamia liikuntaetuuksia (Smartum, Edenred ja E-Passi).

Seniors

Suu käy - jalat ei, vai vieläkö polvi vertyy? Seniors on FC Kuusysin ikämiesjoukkue, johon ovat tervetulleet kaikki 35 vuotta täyttäneet pelurit. Haluatko nauttia hyvästä seurasta, lauantaiaamun futiskarkeloista ja ehkäpä myös niistä saunailloista. Tämä ryhmä on siis juuri sinulle! Täällä on lupa muistella menneitä hikipelien ohella. Osallistujien ikähaitari on kaikkea 35-99 väliltä. Kurkkaas pelikaverit ja tuu messiin.

Uusi Pelaaja tai Toimihenkilö

Ilmoittaudu seuraan:

Pelaaja Toimihenkilö