Erkkarit Suomen Mestareiksi!

FC Kuusysi Erkkarit ja Erityiset osallistuivat kolmella joukkueella Erityisryhmien SM-turnaukseen.

Junioriryhmä Erityiset saalisti 2 voittoa, tasapelin ja yhdessä ottelussa vastustaja oli hieman etevämpi. Erityiset sijoittuivat näin hienosti viidennelle sijalle. Onnittelut hienosta turnauksesta!

Erkkareiden Sininen joukkue pelasi mahtavia otteluita ja ne tarjosivat monia tunteita, tällä kertaa onni ei ollut Sinisen matkassa. Hienoa tsemppaamista nähtiin koko turnauksen ajan kaikilta pelaajilta ja pelaajien onnistumiset tiukoissa peleissä olivat turnauksen parasta antia Erityisten ja Erkkareiden Valkoisten kannustamisen ohella.  

FC Kuusysin mahtavan turnausviikonlopun kruunasi Valkoisten joukkue, joka voitti oman sarjansa  Suomen Mestaruuden maalierolla 9-2.

"Valkoisen joukkueen ensimmäinen peli oli erittäin onnistunut ja oltiin valmiina peliin. Toiseen peliin lähdettiin itsevarmoina, vaikkakin saatiin vain tasapeli. Viimeiseen peliin Valkoiset löysivät oman tasonsa ja pelinsä ottaen ansaitusti voiton. Menestyksen avain oli joukkueena pelaaminen ja turnauksen myötä aloimme puolustaa sekä hyökätä yhdessä, kasvettiin joukkueena paremmaksi. Erityisesti turnauksen ensimmäinen ja viimeinen peli olivat erinomaista pelaamista", kertovat joukkueen valmentajat Kalle Riikonen ja Markus Saarikivi iloisina mestaruuden sekä kaiken kaikkiaan onnistuneen turnauksen jälkeen.

Onnittelut Suomen Mestaruudesta!

FC Kuusysi ry